Apple Boxa Inteligenta HomePod Alb

1.640 RON
1 / 2

Apple Boxa Inteligenta HomePod Alb

1.640 RON
Caracteristici
Categorie Audio Marca alta marca Tip Boxe Nou
Descriere
Apple HomePod este prima boxa lansata de Apple si vine sa revolutioneze modul in care asculti muzica acasa. Aceasta integreaza cea mai noua tehnologie audio si ofera o experienta perfecta.

Se poate conecta cu usurinta la dispozitivele tale Apple avand integrat cipul W1 de conectare rapida. HomePod integreaza asistentul vocal Siri care invata obiceiurile tale muzicale si de asemenea functioneaza si ca un asistent personal ajutandu-te sa iti organizezi ziua. Iti furnizeaza si informatii importante precum prognoza meteo sau stiri. Pentru a activa comenzile vocale trebuie doar sa spui "Hey Siri". Boxa are sase microfoane astfel ca poate sa te auda din orice colt al camerei chiar si in timpul redarii audio. Boxa incorporeaza cipul A8 cel mai performant pentru o boxa care asigura rapiditatea si performanta ei. Oriunde ai plasa boxa aceasta va detecta locatia sa si acustica urmand sa optimizeze sunetele astfel incat oriunde te-ai afla in camera muzica sa se auda perfect.

Pentru o experienta si mai intensa poti sa adaugi inca o boxa HomePod in camera. Acestea se vor detecta reciproc si se vor optimiza pentru o experienta audio de doua ori mai buna. De asemenea poti sa adaugi o boxa HomePod in alta camera caz in care vor comunica prin functia AirPlay2. Poti sa redai aceeasi piesa in fiecare camera sau piese diferite in functie de preferinte. Controlul asupra boxei poate fi realizat fie prin comenzi vocale fie prin intermediul suprafetei cu touchscreen din partea superioara a boxei. HomePod are un design minimalist si este invelita intr-un material de plasa care nu doar ca arata foarte bine dar are si proprietati acustice ridicate. Poti folosi HomePod si pentru a trimite mesaje sau pentru a realiza apeluri telefonice. De asemenea poti sa folosesti boxa si pentru a controla gadget-urile smart home compatibile cu Apple HomeKit.

Apple HomePod este astfel o boxa inteligenta extrem de performanta perfecta si pentru muzica si pentru organizarea activitatilor zilnice.
Vezi mai multe detalii si cumpara
711 vizualizari Constanta, 23 August, 29 Mar 09:45