Apiall Administrare Imobile

Apiall Administrare Imobile

Caracteristici
Administrari imobile
Descriere
Apiall Administrare Imobile vine in intampinarea dumneavoastra cu scopul de a va ajuta sa scapati de cele mai uzuale activitati consumatoare de timp: cele recurente lunar de plati facturi si administrare a imobilului in care locuiti! Fara cozi la plata intretinerii, fara sedinte cu locatarii interminabile si fara concluzie, fara batai de cap pentru fiecare lucrarea ce trebuie efectuata pentru imobil.
Detalii suplimentare
SC Apiall Administrare Imobile SRL, poate asigura, prin contract de administrare, managementul financiar si managementul de proprietate al Asociatiei de Proprietari pentru urmatoarele tipuri de activitati:
Administrare Financiar – contabila, Administrare Tehnica, Administrare Juridica.
Usor, rapid si de incredere, noi ne ocupam de tot iar dumneavoastra va ramane doar grija cum veti folosi timpul liber castigat!
Atuurile care sustin cele de mai sus si recomanda Apiall Administrare Imobile ca fiind un partener pe care sa va puteti baza ,va vor fi tot timpul la dispozitie:
– Accesul la TOATE INFORMATIILE ONLINE! In orice moment fie de acasa, de la birou sau de pe smartphone aveti acces la factura defalcata pe cheltuili si costuri aferente apartamentului precum si pe tot imobilul pentru a stii exact unde si cum sunt folositi banii dumneavoastra, prin soft specializat (BlocManager).
– PLATA FACTURII ONLINE instantaneu, fara coada in „ziua de intretinere”, fara timp pierdut si alte batai de cap, prin ordin de plata sau direct din cont bancar/card.
– Siguranta datelor asigurata atat prin stocarea pe hartia standard acolo unde este cazul, cat si in format electronic pe servere protejate.
– Seriozitatea prin care efectuam serviciile de administrare imobil, astfel pentru o siguranta sporita tot ce facem este asigurat printr-o polita de asigurare speciala impotriva oricaror potentiale neplaceri.
254 vizualizari Bucuresti 11 Jul 23 16:00