Aparate Foto DSLR- Canon EOS 80D Body

3.299 RON

Aparate Foto DSLR- Canon EOS 80D Body

3.299 RON
Caracteristici
Aparate foto Canon Tip DSLR Nou
Descriere
Un DSLR complet echipat, care va aduce la varful degetelor tot ce aveti nevoie pentru a va dezvolta abilitatile de fotografie si filmare.
Ideala pentru entuziastii carora le place sa experimenteze cu diferitele genuri si stiluri, camera foto este personalizabila si declanseaza cu o viteza exceptionala.
Modelul EOS 80D este o camera foto versatila, cu care veti surprinde imagini spetaculoase si filme Full HD, imbinand tehnologii de imagistica de varf
– inclusiv un nou senzor CMOS de 24,2 megapixeli, un procesor DIGIC 6, un sistem AF in 45 de puncte de tip cruce si o rata de declansare rapida de 7 cadre pe secunda.

Excelenta in toate domeniile fotografiei si filmarii
Indiferent de subiectul pe care-l explorati – de la sport la natura sau actiune – modelul EOS 80D este extrem de sensibil, excelent pentru surprinderea unor detalii incredibil de complexe in fiecare cadru.
Noul senzor va ofera o claritate exceptionala si libertatea de a decupa imaginea, iar noul sistem AF in 45 de puncte de tip cruce si declansarea de 7 cadre pe secunda va permite sa surprindeti actiunea cu maxima precizie.
Pentru o focalizare extrem de precisa sau urmarirea subiectului intr-o zona extinsa, punctele de autofocus pot fi selectabile individual sau grupate pe regiuni, oferindu-va mai mult control asupra compozitiei, indiferent de pozitia subiectului in cadru.
Daca folositi combinatii de obiective cu aperturi inguste, 27 de puncte AF compatibile f/8 va ofera focalizarea necesara, chiar si in cele mai extreme situatii.

Gandita pentru a fotografia in conditii variabile de iluminare, camera foto are o plaja de ISO nativa de 100-16.000, care poate fi extinsa pana la ISO 25.600, iar sistemul de autofocus va functiona chiar si la lumina lunii (-3EV).
Senzorul de masurare a expunerii RGB+IR de 7560 de pixeli masoara atat lumina vizibila, cat si cea invizibila din infrarosu, furnizand astfel expuneri corecte, in timp ce functia Flicker Detection asigura o expunere constanta la fotografierea sub lumina artificiala cu palpaituri.
Noua setare White Priority va ajuta sa mentineti balansul de alb corect.

O camera foto care se adapteaza nevoilor dvs.
Modelul EOS 80D a fost pentru a raspunde oricaror nevoi ale fotografilor.
Design-ul este instinctiv si va permite sa va personalizati cu usurinta experienta de fotografiere, butoanele bine plasate oferindu-va acces la cele mai des utilizate moduri si setari.
Vizorul Inteligent afiseaza 100% din cadru, precum si setarile curente
– puteti de asemenea sa treceti rapid la vizionarea pe ecranul touch Clear View LCD II de 7,7cm (3 inch), cu unghi variabil, ideal pentru filmari, modul Live View sau accesarea rapida a functiilor.

Deveniti cineastul care va doriti sa fiti
Fie ca va creati un vlog de calatorii sau un film in stil cinematografic, modelul EOS 80D va ofera flexibilitate deplina, cu filmare Full HD.
Focalizarea automata corecta si urmarirea focalizarii sunt simple, datorita tehnologiei unice de la Canon AF Dual Pixel CMOS.
Atat viteza AF cat si sensibilitatea urmaririi AF pot fi usor ajustate, dandu-va un control complet asupra ritmului si sensibilitatii autofocusului, pentru a se potrivi stilului filmului dvs.
Cineastii pot avea incredere in rezultatul profesionist al filmarii lor, avand posibilitatea de a filma in format MP4 la 60p
– perfect pentru a derula actiunea cu incetinitorul, fara a pierde controlul focalizarii.
Modelul EOS 80D include intrari atat pentru casti cat si pentru microfon, permitandu-va sa surprindeti si sa controlati pe deplin partea audio a unei inregistrari.

Conectare simpla, declansare de la distanta si partajare a rezultatului
Bucurati-va de libertatea declansarii de la distanta prin intermediul telefonului sau tabletei, folosind modelul EOS 80D impreuna cu aplicatia Canon Camera Connect.
Conectivitatea incorporata prin Wi-Fi si Dynamic NFC simplifica procesul de conectare la dispozitivul dvs. inteligent si de partajare cu acesta de JPEG-uri la rezolutie completa.
Puteti de asemenea sa conectati si sa controlati camera foto printr-un PC, fara a mai fi nevoie de un router Wi-Fi, si sa salvati, vizionati si partajati rapid si simplu fotografiile si filmele dvs., totul dintr-o singura locatie accesibila, folosind Connect Station CS100 de la Canon.

Functiile-cheie ale modelului EOS 80D:

O camera foto sensibila, pentru a tine pasul cu actiunea;
Calitate impresionanta a filmelor si fotografiilor, intr-o varietate de conditii;
Tot necesarul pentru a evolua ca fotograf;
Conectare, declansare si partajare usoara a imaginilor si filmelor dvs.
Vezi mai multe detalii si cumpara
884 vizualizari Bucuresti 28 Aug, 18:40