Aparat de Curatat cu Abur Polti Vaporetto Smart

629 RON

Aparat de Curatat cu Abur Polti Vaporetto Smart

629 RON
Caracteristici
Aspiratoare Tip aspirare Umed Alta marca Nou
Descriere
30 R. Aparat de curatat cu aburi ce faciliteaza curatenia si in cele mai mici spatii . Polti Vaporetto Smart 30R
*Teste efectuate de laboratoare independente pe cele mai raspandite microorganisme atesta faptul ca aparatele de curatat cu aburi Polti omoara si elimina pana la 99,99% din virusi, germeni si bacterii.
*In baza experimentelor si a datelor stiintifice, aburul produselor POLTI omoara si elimina pana la 99,99% din virusii, germenii si bacteriile care se afla in locuinta, inclusiv coronavirus (Covid-19)

Vaporetto Smart 30_R este un aparat de curatat cu aburi usor de utilizat, perfect pentru spatii mici, care poate face fata curatarii zilnice a tuturor suprafetelor (podele, covoare, saltele, canapele, plite) datorita accesoriilor concepute pentru fiecare sarcina. Dupa finalizarea lucrarilor, accesoriile pot fi stocate in compartimentul practic din dotare.

Sistem cu boiler sub presiune, pana la 3 Bar
Tehnologie cu dop de siguranta
Emisie de abur reglabila, pana la 85 g/min
12 accesorii incluse

UCIDE SI ELIMINA 99.99% DIN GERMENI, BACTERII SI VIRUSI*
Cu Vaporetto Smart 30_R sunt eliminate 99.99% din microorganismele*ce infecteaza locuintele si sunt posibile surse de boli si alergii.

*Teste realizate in laboratoare independente arata ca Polti Vaporetto omoara si elimina 99.99% din germenii comuni, bacterii si virusi.


IGIENA ZILNICA
Nu doar curat ci si igienizat. Vaporetto Smart 30_R a fost conceput pentru curatenia zilnica , dar rezultatele obtinute depasesc curatenia normala datorita puterii igienice a aburului.


PRACTIC, COMPACT SI TOTUL LA INDEMANA
Vaporetto SMART 30_R este un produs compact care necesita putin spatiu de depozitare, practic pentru utilizarea de zi cu zi. Cutia pentru depozitarea accesoriilor inseamna ca aveti intotdeauna tot ce aveti nevoie pentru a curata casa la maxim.


VAPORETTO, O SOLUTIE ECOLOGICA
Folosirea aparatului Polti Vaporetto aparat de curatat cu aburi este o alegere care respecta mediul, deoarece produsele chimice, cum ar fi detergentii, nu mai sunt necesare. Fiecare suprafata, de la podele la chiuvete sau plite, poate fi curatata pana straluceste cu puterea pura a apei transformate in abur.


BAF - O GARANTIE IN LUPTA IMPOTRIVA ALERGIILOR
Vaporetto Smart 30_R a primit sigiliul de aprobare British Allergy Foundation. Celebra institutie britanica dedicata cercetarii alergiei a acordat sigiliul de aprobare ca produs care poate elimina efectiv acarienii de praf si alergeni de pe suprafetele casnice.


ACCESORII PENTRU ORICE NEVOIE
Cele 12 accesorii incluse garanteaza ca fiecare camera va fi curatat in maniera cea mai potrivita.


O VIATA NOUA PENTRU COVOARE
De asemenea, aburul poate fi folosit pentru curatarea covoarelor si a mochetelor. Pur si simplu treceti odata cu peria de podea fara laveta pe deasupra suprafetei, pentru a curata cu abur si pentru a aduce murdaria la suprafata si apoi treceti din nou cu acceasi perie pe care ati aplicat laveta.


LASA SALTEAUA SA RESPIRE
Cu Vaporetto Smart 30_R puteti curata salteaua pentru a reduce prezenta acarienilor de praf. Cele mai bune rezultate sunt obtinute prin folosirea periei mici cu laveta cu elastic, care curata profund suprafata in timp ce laveta capteaza murdaria.

Accesorii in Dotare:

PERIE PARDOSELI
Perie indicata pentru curatat gresie, parchet, faianta, marmura dar si covoare si mochete. Poate fi utilizata si impreuna cu o laveta


LAVETA PARDOSELI
O laveta de microfibra ce poate fi atasata periei pentru a colecta murdaria dizolvata de abur. Pentru toate tipurile de podele


LAVETA CU ELASTIC
Din material moale, este indicata pentru utilizare in combinatie cu peria mica pentru a capta murdaria dizolvata in special de pe suprafetele tapitate.


PERII MICI CU PERI DE NYLON
Atasate adaptorului special pentru accesorii, aceaste perii pot indeparta murdaria rezistenta. Culorile diferite permit desemnarea unor activitati anume pentru fiecare perie si ajuta la mentinerea unui nivel inalt de igiena


ADAPTOR ACCESORII
Permite atasarea furtunului flexibil si a tuturor accesoriilor. Functioneaza si ca o lance pentru concentrarea aburului pe zonele murdare


PERIE MICA SI KIT DE CURATARE FERESTRE
Kitul de curatare a ferestrelor promite ferestre curate, fara dungi sau urme, cu rezultate de lunga durata. Peria poate fi folosita singura sau scoateti accesoriul pentru ferestre si adaugati laveta pentru a curatat zonele tapitate


CONCENTRATOR ABUR
Ideal pentru curatat robinete si mobilier de baie, ochiurile de aragaz sau frigiderul. Gratie formei curbate ajunge si in spatiile greu accesibile.


LANCE ABUR
Pentru concentrarea curateniei si in spatiile mai greu accesibile. Se ataseaza adaptorului


PALNIE
Pentru alimentarea rapida cu apa a boilerului
Vezi mai multe detalii si cumpara
107 vizualizari Bucuresti 11 Sep, 14:40