Ansamblu pentru pisici cu stalpi din funie de

350 RON
1 / 2

Ansamblu pentru pisici cu stalpi din funie de

350 RON
Caracteristici
Hrana, accesorii
Descriere
sisal, albastru inchis, 125 cm. Oferiti prietenelor dvs. feline putin lux cu acest ansamblu pentru pisici cu multe accesorii! Acest centru de joaca etajat pentru pisici, cu un cadru solid si confortabil din plus moale, este refugiul perfect in care pisicile dvs. pot zgaria, se pot urca si escalada, se pot ascunde si relaxa.

Prietenii dvs. feline isi pot ascuti ghearele pe stalpii pentru zgariat infasurati in funie de sisal, care ofera o suprafata rezistenta pentru instinctele lor de zgariere. De asemenea, pisicile dvs. se vor bucura de un joc de v-ati-ascunselea, sarind in sus si in jos in acest centru distractiv de joaca. In varful ansamblului se afla jucarii care atarna, pentru a atrage atentia pisicilor dvs. curioase. Cand au avut destula distractie, micutii dvs. prieteni se vor bucura de odihna pe platformele superioare ale ansamblului, de unde au o vedere mai buna. De asemenea, se pot ascunde si in camerele confortabile ale acestuia pentru un pui de somn sau se pot intinde in hamacul confortabil.

Cu toate aceste caracteristici amuzante, acest ansamblu pentru pisici va deveni locul de intalnire preferat al prietenilor dvs. blanosi!

Culoare: Albastru inchis
Material: Cadru din lemn + funie din sisal + plus moale
Dimensiuni per total: 96 x 35 x 125 cm (L x l x i)
Dimensiuni casa: 30 x 25 cm (diam. x i)
Diametru hamac: 30 cm
Dimensiuni baza: 60 x 35 cm (L x l)
Cu casa, hamac, stalpi de zgariat, jucarii si platforme
Material: Poliester: 100%
Vezi mai multe detalii si cumpara
83 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 16 May, 11:30