Animalele Junglei - Set 60 Figurine

130 RON
1 / 4

Animalele Junglei - Set 60 Figurine

130 RON
Caracteristici
Categorie: Jucarii si jocuri Tip: Figurine Nou
Descriere
Din materiale non-toxice animelele junglei de la Learning Resources vor incanta orice copil invatand in acelasi timp fiecare animal in parte.
Learning Resources este un producator de talie mondiala de produse educationale inovative. A castigat increderea invatatorilor si educatorilor si este un brand iubit de catre copii si parinti. Compania are peste 1100 de produse in portofoliu vandute in peste 80 de tari: de la familii si gradinite pana la scoli primare. Learning Resources are sediul in SUA Vernon Hills IL.

Din materiale non-toxice animalele junglei de la Learning Resources vor incanta orice copil invatand in acelasi timp fiecare animal in parte.

Detalii set: 60 de figurine; animale reprezentate (cate 5 din fiecare): ghepard elefant gazela girafa antilopa gorila hipopotam leu strut rinocer tigru si zebra.

Moduri de joaca: sortare pe culori; sortare pe criteriul: "ce animale are gradina zoologica de la mine din oras"; "teatru" cu figurine; cine pe cine "mananca".

Varsta minima recomandata: 3 ani - Acest reper este nou si comercializat in ambalajul original pus la dispozitie de catre producator. Imaginile disponibile au caracter orientativ si informativ. Nuanta, tonul si intensitatea culorii din pozele produsului pot varia in functie de ecranul de pe care se vizualizeaza magazinul online.
Vezi mai multe detalii si cumpara
101 vizualizari Bucuresti 05 Sep, 16:15