2.700 €

Soferi TIR pentru Anglia

Strainatate, 13 aug, 23:30
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Soferi TIR pentru Anglia

Paracross organizeaza sesiune recrutare soferi TIR pt. Anglia in data de 7- 8 aug la Hotel Ibis, Bucuresti. 20 posturi la Iceland Enfield, Lidl, NFT. Venituri minime garantate de la 13.000 lei/ luna,

Detalii suplimentare

Daca doriti sa faceti parte dintr-o super echipa de soferi profesionisti care conduc in Anglia va asteptam la Bucuresti in data de 7- 8 august 2018.

Suntem o companie de recrutare polonezo- scandinava, activand pe piata din 2005, care lucreaza cu cei mai buni soferi si cele mai prestigioase companii europene de logistica (DHl, NFT, Sainsbury’s, Tesco, Lidl si multe altele). Soferii nostri conduc doar autocamioane moderne pe intern Anglia iar locurile de munca sunt stabile, nu se schimba garajul decat la cererea expresa a soferilor. Veniturile lunare pe care le veti obtine vor porni de la minimum 13000 lei/ luna.

Se ofera:

• 20 posturi la XPO Iceland Enfield, Lidl Wednesbury, Lidl Southampton, NFT Crick, NFT Alfreton, Tuffnells Leicester, Tuffnells Peterborough Wincanton, Culina Haverhill (plecari imediat dupa sesiunea de recrutare sau la o alta data convenabila pentru soferi • Rate orare intre 13 -16 lire/ ora; 10 shifturi garantate la doua saptamani!