Germania, casa privata

Strainatate, 31 aug, 19:59
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Germania, casa privata

la granita Luxemburg si Franta. Villa Verona Saarlouis, angajam tinere cu astect placut 18+. Oferim siguranta si seriozitate castiguri deosebite, clientela formata. Detalii in lb. romana la tel. sau mail; www.villa-verona.de

Detalii suplimentare

Joburi erotice de lux in Germania ! Villa Verona din Saarlouis te Asteapta

Te asteapta conditii prietenoase si un mediu curat si linistit !

venit lunar cuprins 7000-9000 euro

Munca erotica pentru fete frumoase si zambitoare care au implinit 18 ani,si vor sa lucreze si sa aiba venituri mari! Te-ai saturat sa lucrezi pe bani putini? Alatura-te celei mei bune adrese din Germania , unde ai parte de venituri maxime !

Pentru realizarea celor mai profesionale rezultate, imi place sa dau tot ce este mai bun pentru casa mea , si pentru fetele care lucreaza la mine.

Conditiile sunt intotdeauna corecte, iar fetele nu trebuie sa faca curatenie in camere . Va consider partenerii mei in afaceri, deoarece toate depunem eforturi pentru obtinerea aceluiasi scop comun, respectiv de a avea succes in ceea ce facem. Lucram cu receptionista, care ne AJUTA la fiecare pas - in relatia cu clientii, cu curatenia si in principiu cu orice problema.

Plata este la zi ,nu exista costuri ascunse,

in apropiere avem centru comercial,solar ,gara ,aeroport

Camerele de munca sunt la nivel de lux amenajate !

Avem in Total 3 case ,poti alege unde doresti sa lucrezi !

Suntem situati la grantile cu Franta ,Luxemburg si Belgia !

Astept frumuseti naturale si fete frumoase care au implinit 18 ani. Poti sa iti alegi chiar si locatia - poti lucra o saptamana sau mai multe intr-un oras sau poti sa faci naveta intre cele 2 orase la intervalul pe care tu il stabilesti

Spatiu de dining urias + bucatarie + loc pentru fumat + dulap cu cheie + camera privata - te asteapta!

Nu ezita sa ma contactezi, iar eu iti voi raspunde la toate intrebarile. Voi depune toate eforturile necesare ca tu sa lucrezi in conditii de lux si discretie, cu clienti importanti, si sa ai parte de venituri maxime, toate realizate intr-o atmosfera placuta.

Scopul nostru este ca TU sa ai parte de venituri mari + sa te simti confortabila si relaxata. La noi atat clientii vechi, cat si clientii noi beneficiaza de acelasi conditii, atentie, respect si discretie.

KATY –propietara 00491734618219 WhatsApp ,viber,telegram

jobs@villa-verona.de www.villa-verona.de