Elvetia, Studio H1, fete

proprietatia Studio h1 este o oferta importanta!
Strainatate, 13 iul, 15:33
Urca anuntul primul in lista

Detalii suplimentare

Lucram intr-un sistem procentual (50-50%), deci nu veti avea niciodata o datorie aici, doar castiguri mari!

Daca apartineti echipei Studio H1, nu trebuie sa va ocupati de anuntul dvs., pentru ca o vom face chiar acum cand veti ajunge si veti putea lucra!

Lucrati fara stres in studioul nostru de lux reinnoit! Va oferim o camera privata si un salon si dressing! Exista o bucatarie comuna complet echipata si o camera de zi mare comuna daca doriti sa gatiti ceva intre doi termeni sau doar sa filmati putin.

In Lucerna, in Hergiswil, asteptam cu nerabdare sosirea de noi fete care sunt exigente si doresc sa lucreze intr-un mediu familiar, armonios! Standardele inalte includ persoanele obisnuite de gala care asteapta cu nerabdare sa te cunoasca!

Ce oferim gratuit:

cazare

Anunturi / anunturi pe site-urile de top

Masina de spalat / Uscator

Instrumente de lucru

 

Studioul nostru se afla in cea mai buna locatie din mijlocul orasului Hergiswil, langa autostrada, atat de multi dintre clientii nostri provin din Lucerna! Gara este la mica distanta de cateva minute, astfel incat puteti ajunge cu trenul! Exista numeroase centre comerciale in apropiere, deci nu veti pierde nimic! Aveti libertatea de a va petrece complet timpul de lucru cu noi, aveti 2 zile intregi pe saptamana atunci cand puteti sa faceti cumparaturi, sa vizionati orasul si / sau sa va relaxati.

Doriti sa aflati mai multe? Autentificare? Acesta este momentul sa contactati direct proprietarul!

E-mail: info@studio-h1.ch

Tel: +41 79 157 78 53

// Vorbim in engleza, germana, franceza si italiana //