10.000 Lei

Model adult si non-adult pentru videochat

Vrei sa ai un castig cuprins intre 4.000 de lei si 10.000 lei lunar? Unicorn Agency te poate ajuta! Alaturi de noi iti poti indeplini visurile.

Detalii suplimentare

Unicorn Agency inseamna o echipa tanara, dinamica si ambitioasa cu un mediu de lucru placut si relaxant.

Suntem castigatorii a numeroase premii in industrie, printre care si “Romanian Cam Studio of the Year” – Bucharest Summit 2018, iar experienta de peste 11 ani in domeniul viodechat-ului dicteaza reteta succesului tau.

In plus locatia este centrala si usor de accesat, chiar in zona Unirii, unde vei regasi un studio exclusivist cu conditii de lux.

Activitate de model iti va aduce un venit garantat de 3.500 lei si iti oferim posibilitatea de a beneficia de cele mai mari procente din piata, astfel ca vei ajunge la un venit cuprins intre 4.000 lei - 10.000 lei pe luna. Deasemenea, avem multe pachete de fidelizare a modelelor noastre si concursuri interne pe care ti le vom prezenta la prima discutie.

Pentru ca suntem orientati catre performanta, cautam modele dornice sa exceleze si impreuna cu acestea sa devenim o echipa mai mare si mai puternica.

Daca iti doresti sa faci parte din echipa noastra si sa ai o stabilitate financiara, asteptam CV-ul tau pe adresa de e-mail hello@unicornagency.ro sau ne poti contacta la numarul 0751 124 276 si pe site-ul nostru https://unicornagency.ro.

Cu drag,

Echipa Unicorn Agency.