3.000 €

Job instant! model online cu plata la zi!

Jobul de model online la Elite Agency te ajuta sa castigi bani rapid pentru nevoile tale. Obtine jobul instant si bucura-te cat timp vrei de avantajele platii la zi. Jobul nostru, conditiile tale!
Sector 1, 12 iun, 13:54

Detalii suplimentare

𝑬𝒍𝒊𝒕𝒆 𝑨𝒈𝒆𝒏𝒄𝒚 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑠𝑡𝑢𝑑𝑖𝑜𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑣𝑖𝑑𝑒𝑜𝑐ℎ𝑎𝑡 𝑑𝑖𝑛 𝐵𝑢𝑐𝑢𝑟𝑒𝑠𝑡𝑖 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑒 𝑟𝑒𝑚𝑎𝑟𝑐𝑎 𝑝𝑟𝑖𝑛𝑡𝑟-𝑜 𝑎𝑏𝑜𝑟𝑑𝑎𝑟𝑒 𝑢𝑛𝑖𝑐𝑎 𝑖𝑛 𝑐𝑜𝑙𝑎𝑏𝑜𝑟𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑢 𝑚𝑜𝑑𝑒𝑙𝑒𝑙𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑖𝑛𝑒. 𝑪𝒆 𝒊𝒏𝒔𝒆𝒂𝒎𝒏𝒂 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕 𝒍𝒖𝒄𝒓𝒖? 𝐶𝑎 𝑝𝑟𝑖𝑚𝑒𝑠𝑡𝑖 𝑗𝑜𝑏𝑢𝑙 𝑰𝑵𝑺𝑻𝑨𝑵𝑻, 𝑑𝑎𝑟 𝑡𝑢 𝑑𝑒𝑐𝑖𝑧𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑎𝑡 𝑡𝑖𝑚𝑝 𝑖𝑙 𝑣𝑒𝑖 𝑠𝑖 𝑝𝑎𝑠𝑡𝑟𝑎.

Studioul nostru vine in sprijinul modelelor cu joburi flexibile, adaptate nevoilor lor. Credem ca a fi diferiti nu se rezuma doar la frumusete sau mentalitate, ci si la greutati. Astfel ca ne dorim sa fim un partener de nadeje pentru fetele care au nevoie pe loc de un job bine platit, fara a fi nevoite sa ceara ajutorul cuiva din exterior pentru a-ti satisface o nevoie financiara. 𝗣𝗲 𝗹𝗮𝗻𝗴𝗮 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁 𝗮𝘃𝗮𝗻𝘁𝗮𝗷, 𝗼𝗳𝗲𝗿𝗶𝗺 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗹𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗻𝗼𝗮𝘀𝘁𝗿𝗲 𝗼 𝗴𝗮𝗺𝗮 𝗲𝘅𝘁𝗶𝗻𝘀𝗮 𝗱𝗲 𝗯𝗲𝗻𝗲𝗳𝗶𝗰𝗶𝗶:

• $𝟓𝟎𝟎* 𝐛𝐨𝐧𝐮𝐬 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚𝐫𝐞;

• 𝐀𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐫𝐢𝐮𝐥 𝐭𝐚𝐮 𝐦𝐚𝐤𝐞-𝐮𝐩 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐬𝐭;

• 𝐂𝐨𝐧𝐟𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝟏𝟎𝟎% 𝐠𝐚𝐫𝐚𝐧𝐭𝐚𝐭𝐚;

• 𝐀𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭 𝐥𝐚 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐫𝐮𝐦𝐮𝐬𝐞𝐭𝐚𝐫𝐞;

• 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐢𝐧 𝐚𝐥𝐞𝐠𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐢𝐧𝐮𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐥𝐢𝐯𝐞-𝐮𝐫𝐢;

• 𝐁𝐨𝐧𝐮𝐬 𝐥𝐮𝐧𝐚𝐫 - 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐥𝐮𝐧𝐢𝐢;

• 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐭𝐫𝐢𝐦𝐞𝐬𝐭𝐫𝐢𝐚𝐥 𝐜𝐮 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐢 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐥𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢, 𝐛𝐚𝐧𝐢 𝐬𝐚𝐮 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐞𝐭𝐜.

𝐹𝑖𝑒 𝑐𝑎 𝑎𝑖 𝑟𝑎𝑚𝑎𝑠 𝑠𝑜𝑚𝑒𝑟𝑎 𝑑𝑖𝑛 𝑐𝑎𝑢𝑧𝑎 𝑝𝑎𝑛𝑑𝑒𝑚𝑖𝑒𝑖 𝑠𝑖 𝑎𝑖 𝑎𝑐𝑢𝑚𝑢𝑙𝑎𝑡 𝑑𝑎𝑡𝑜𝑟𝑖𝑖 𝑠𝑎𝑢 𝑣𝑟𝑒𝑖 𝑠𝑎 𝑖𝑡𝑖 𝑎𝑗𝑢𝑡𝑖 𝑓𝑎𝑚𝑖𝑙𝑖𝑎, 𝑠𝑖 𝑒𝑖 𝑎𝑓𝑙𝑎𝑡𝑖 𝑖𝑛 𝑖𝑚𝑝𝑎𝑠 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑐𝑖𝑎𝑟, 𝑢𝑛 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑢 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑐𝑒𝑟𝑡: 𝒂𝒊 𝒏𝒆𝒗𝒐𝒊𝒆 𝒅𝒆 𝒃𝒂𝒏𝒊 𝒓𝒂𝒑𝒊𝒅.

Chiar daca ai intentii bune, stii foarte bine ca bancile nu iti pot oferi creditul dorit, iar o indatorare nu este cea mai buna solutie in contextul de fata. In schimb, poti alege o cale mai sigura pentru tine, fara conditii impuse de angajator. La Elite Agency TU iti impui propriile conditii de lucru.

𝑆𝑢𝑛𝑡𝑒𝑚 𝑢𝑛 𝑠𝑡𝑢𝑑𝑖𝑜 𝑑𝑒 𝑒𝑙𝑖𝑡𝑎 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑎 𝑎𝑣𝑒𝑚 𝑜 𝑚𝑒𝑛𝑡𝑎𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑚𝑜𝑑𝑒𝑟𝑛𝑎, 𝑒𝑐ℎ𝑖𝑡𝑎𝑏𝑖𝑙𝑎, 𝑎𝑥𝑎𝑡𝑎 𝑝𝑒 𝑏𝑖𝑛𝑒𝑙𝑒 𝑚𝑜𝑑𝑒𝑙𝑒𝑙𝑜𝑟. 𝑃𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑎 𝑠𝑎𝑡𝑖𝑠𝑓𝑎𝑐𝑡𝑖𝑎 𝑙𝑜𝑟 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑠𝑖 𝑚𝑜𝑡𝑜𝑟𝑢𝑙 𝑛𝑜𝑠𝑡𝑟𝑢.

Te poti convinge ca cele prezentate nu sunt simple clisee sustinand fata in fata sau online un interviu de angajare in videochat. Noi iti prezentam oferta, dar decizia iti apartine. Si, pentru ca ne dorim sa fii sigura de alegerea facuta, la interviu ti se va explica punct cu punct in ce consta jobul de model online si cati bani poti castiga din videochat daca optezi pentru plata la zi.

𝐒𝐮𝐧𝐚 𝐭𝐞𝐧𝐭𝐚𝐧𝐭?

Suntem siguri ca da, dar pe langa faptul ca pare tentant, totul este si cat se poate de real.

Pandemia a impactat multe fete tinere care si-au pierdut independenta financiara, iar noi, cei de la 𝐄𝐥𝐢𝐭𝐞 𝐀𝐠𝐞𝐧𝐜𝐲, suntem aici pentru a raspunde nevoilor lor. Suntem aici pentru a le fi aproape in aceste vremuri instabile, cand siguranta financiara vine la pachet cu conditiile abuzive impuse de alti angajatori. Pe unele, cum ar fi lucrul peste program, neplatit, probabil ca le-ai intalnit si tu sau poate chiar le-ai trait pe propria piele.

Iar daca ai fost determinata sa demisionezi de la un astfel de job chiar si in plina criza financiara, don't feel sorry. Demnitatea si linistea ta sunt cu mult mai importante. In plus, noi suntem aici pentru tine si nevoile tale cu un job online, in conditii sigure, si plata la zi.

𝐀𝐬𝐭𝐞𝐩𝐭𝐚𝐦 𝐜𝐮 𝐧𝐞𝐫𝐚𝐛𝐝𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐚 𝐧𝐞 𝐜𝐮𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐞𝐦 𝐧𝐨𝐮𝐚 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐠𝐚, 𝐚𝐬𝐚 𝐜𝐚 𝐭𝐞 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐦 𝐥𝐚 𝐮𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐢𝐮 𝐢𝐧 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐜𝐡𝐞𝐭 𝐝𝐢𝐧 𝐕𝐢𝐜𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞𝐢! 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐞𝐚𝐳𝐚-𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐮𝐦 𝟎𝟕𝟒𝟗 𝟕𝟎𝟕 𝟕𝟎𝟐!

𝑇𝑒 𝑖𝑛𝑣𝑖𝑡𝑎𝑚 𝑠𝑎 𝑎𝑓𝑙𝑖 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑒 𝑑𝑒𝑠𝑝𝑟𝑒 𝑛𝑜𝑖:

• ℎ𝑡𝑡𝑝𝑠://𝑒𝑙𝑖𝑡𝑒𝑎𝑔𝑒𝑛𝑐𝑦.𝑟𝑜/

• ℎ𝑡𝑡𝑝𝑠://𝑤𝑤𝑤.𝑓𝑎𝑐𝑒𝑏𝑜𝑜𝑘.𝑐𝑜𝑚/𝐸𝑙𝑖𝑡𝑒𝐴𝑔𝑒𝑛𝑐𝑦𝑆𝑡𝑢𝑑𝑖𝑜

• ℎ𝑡𝑡𝑝𝑠://𝑤𝑤𝑤.𝑖𝑛𝑠𝑡𝑎𝑔𝑟𝑎𝑚.𝑐𝑜𝑚/𝑒𝑙𝑖𝑡𝑒𝑎𝑔𝑒𝑛𝑐𝑦𝑠𝑡𝑢𝑑𝑖𝑜/