5.000 €

Chathost

Bucuresti, 03 dec, 14:31
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Chathost,

fete si baieti pentru activitate videochat. Limba engleza nivel mediu, min. 18 ani, comision 50%-70%, bonus de angajare 300 $, sedinte foto-video profesionale, training individual, cm.

Detalii suplimentare

Experienta noastra de peste 7 ani in domeniul videochatului isi spune cuvantul atunci cand vorbim de organizarea studioului, de alegerea atenta a echipei administrative, de alegerea corecta a modelelor care empateaza cu modul nostru de lucru, de motivarea modelelor si mai ales de a face din acest job unul relaxant si de reusita. Scopul nostru este acela de a oferi cele mai bune standarde de practica intr-un mediu legal. Avem o echipa de traineri care se focuseaza in permanenta pe obtinerea succesului de catre modelele noastre. Trainingul este punctul forte al studioului nostru, astfel, un model incepator se simte confortabil in prezenta unei astfel de persoane, care poate sa-i ofere toate informatiile necesare cu privire la acest job.

Consideram ca modelul care deprinde acest job corect, are toate sansele sa ajunga un model de top in cel mai scurt timp.

Lucrurile nu sunt doar in alb si negru, va lasam pe voi sa fiti pata de culoare!