SOS Satele Copiilor Romania angajeaza menajera

pentru SOS Planet Afterschool. Persoanele interesate pot suna pentru detalii la numarul de telefon sau pot depune CV-ul direct la sediu.
  • Domeniu de activitate: Curatenie, femei de serviciu
Sector 1, ieri, 16:30

Detalii suplimentare

SOS Satele Copiilor Romania

angajeaza MENAJERA

pentru SOS Planet Afterschool, situat in Calea Floreasca nr. 165

Ne dorim sa gasim pentru comunitatea SOS Planet o persoana care sa ne ajute sa mentinem un mediu curat pentru copii si colegi. Daca esti in cautarea unui astfel de loc de munca, atunci putem fi colegi si ne poti sustine pentru:

1. Mentinerea permanenta a ordinii si a curateniei in toate spatiile cladirii SOS Planet si in preajma acesteia (terasa, , scari exterioare, alee intrare, etc.)

2. Mentinerea unui ambient placut in incaperile SOS Planet (aerisire, infrumusetare camere, intretinere flori, etc.)

3. Aranjarea bucatariei si a bailor (schimbarea si spalarea prosoapelor folosind masina de spalat rufe disponibila, a sapunurilor, hartiei igienice, pregatirea mesei copiilor – preluare produse catering, servirea mesei si spalarea veselei folosind masina de spalat vase disponibila ,etc.)

4. Suport acordat la nevoie copiilor pentru pastrarea igienei personale

Noi iti oferim:

• salariu fix; prima de 8 Martie si de Paste; o zi libera pentru ziua de nastere si ziua familiei; un bonus de performanta in luna decembrie in valoare minima de un salariu; asigurare de sanatate; abonament Bookster.

Detalii la: recrutare@sos-satelecopiilor.ro / 021-668.00.90/ 0734.333.606.