Sofer, tehnician intretinere.

Angajam sofer cat. B, pentru transportul personalului si trasee in interesul firmei in Bucuresti, Ilfov si Romania. Cautam o persoana responsabila, organizata, atenta; CV la mail/tel.

Firma noastra se ocupa cu analize de laborator la produse de larg consum. Noi ne ocupam atat de ridicarea probelor de la clienti, cat si de predarea buletinelor de analiza la sediul lor. Candidatul ideal ar trebui sa: - sa cunoasca bine zona Bucuresti Ilfov sau sa poata folosi bine sisteme de navigatie. - Sa aiba abilitati pentru lucrari de reparatii, intretinere auto si cladiri (sa stie sa foloseasca scule de mana si electrice) - Sa fie dispus pentru ore suplimentare. Postul oferit presupune urmatoarele : * Tehnician intretire / reparatii : - lucrari de reparatii auto usoare - lucrari de reparatii cladiri, instalatii usoare ; * Conducator Auto B - transport personal, - transport probe laborator, - transport marfuri - deplasari Bucuresti, Ilfov si in tara, ocazional in strainatate. Daca sunteti interesati, va rugam sa ne trimiti CV-ul dumneavoastra sau o prezentare a dvs. si a activitatii dvs. la adresa de e-mail : office@laborex.ro sau pe whatsapp la telefon 0732.320.558.
Caracteristici
Domeniu activitate: Soferi, transport Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: mobilitate / activitate teren Pot aplica studenti: da Beneficii: tichete de masa
139 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Iun. '24 (11:49)
Trimite CV
Vezi email
Anunturile utilizatorului
Distribuie anuntul