Opertaor echipamente digitale de personalizare

2.500 RON
Importator si producator produse promotionale, angajam operator echipamente digitale de personalizare.
Pentru Roland Versa UV si gravatoare laser YAG

Beneficii
Program de lucru de 8 ore de la 8:00-16:30 cu 30 de minute pauza de masa la ora 12:00;
Salariul de inceput este 2500 lei net, in functie de experienta;
Contract pe o perioada nedeterminata, carte de munca;
Bonuri de masa;
Decontare transport;
Prime pentru fiecare trimestru si o prima mai mare la sfarsitul anului, atribuite in functie de implicare si rezultate;Spatiu de lucru placut, cu dotari moderne.

Posibilitati de promovare si dezvoltare a carierei in cadrul companiei.

Descrierea companiei

Cu o prezenta stabila pe piata de articole promotionale incepand din anul 2008, DeMedia a construit un portofoliu impresionant de clienti, o realizare care poate fi atribuita angajamentului si profesionalismului cu care abordam satisfacerea cerintelor fiecarui client.

Sectia noastra de productie dispune de echipamente avansate, fiind astfel pregatita sa raspunda unei game largi de cerinte in domeniul tiparului comercial si al produselor promotionale. Utilizand tehnologie de tiparire offset si digitala de ultima generatie, impreuna cu un atelier de legatorie specializat, avem capacitatea de a gestiona diverse proiecte de tipar comercial. In plus, avem un stoc propriu de articole promotionale, ceea ce ne permite sa oferim solutii personalizate cu livrare rapida. Datorita eficientei si resurselor noastre, ne angajam sa executam comenzi cu promptitudine si profesionalism, fara a compromite calitatea.

Ne caracterizeaza experienta vasta, flexibilitatea in abordare, capacitatea de adaptare si colaborarile stranse cu furnizori de renume pentru importuri directe. Implementam tehnici de personalizare de ultima ora si ne angajam in asigurarea calitatii superioare a produselor noastre. In plus, cultura organizationala este sustinuta de un management tanar si modern, care promoveaza un mediu de lucru pozitiv si incurajeaza dezvoltarea profesionala a angajatilor.

Suntem in permanenta deschisi catre initierea de noi parteneriate si ne ghidam activitatea dupa principii de integritate si profesionalism.
Caracteristici
Domeniu activitate: Productie, logistica Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: locatie fixa Beneficii: asigurare / decont transport, bonus de performanta, tichete de masa
135 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 13 Iun. '24 (14:21)
Trimite CV
Vezi email
Anunturile utilizatorului
Distribuie anuntul