Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Domeniu: Constructii Perioada nedeterminata Job locatie fixa

cu sediul in Bucuresti, angajeaza 1 secretara. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail si la telefon.

Trimite CV Bucuresti, 21 Mar, 15:25
...
Domeniu: Constructii Perioada nedeterminata Job locatie fixa

angajam muncitori in constructii pentru zona Bucuresti/Ilfov, calificati/necalificati pentru completare echipe amenajari.

Trimite CV Bucuresti, 21 Mar, 19:37

Anunt inactiv

Muncitori calificati finisaje pereti si pardoseli

Firma de constructii, specializata pe executia de pardoseli si pereti decorativi, angajam meserias cu experienta in amenajari de interior, pardoseli, sape, gleturi. De preferat domiciliul in Bucuresti sau Ilfov. Plata la 2 saptamani, pe card, cu contract de munca.
Caracteristici
Domeniu activitate: Constructii Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: mobilitate / activitate teren Pot aplica studenti: nu Beneficii: asigurare / decont transport, bonus de performanta
Detalii suplimentare
Daca ai lucrat in finisaje sau constructii, te poti incadra si vei invata de la noi materialele si tehnologiile sistemelor pe care le folosim in diverse aplicatii. Executam proiecte rezidentiale, comerciale si industriale, in special in aplicarea de pardoseli epoxidice, poliuretanice, hidroizolatii, microciment, mozaic venetian.
1.557 vizualizari Sector 6, ieri, 14:55
Foto
Anunt inactiv