Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
3.800 RON
Bucuresti 17 Iun. '24 (10:54)
...
Bucuresti 17 Iun. '24 (09:48)
...
8.000 RON
Bucuresti azi; 08:27

Anunt inactiv

Lucrator comercial pentru Bacania Piata Mara-muuu

4.000 RON
Bacania Piata Mara-muuu, o afacere dinamica si prietenoasa cu clientii, este in cautarea unei echipe de lucratoi comerciali pasionati si dedicati. Daca te incadrezi in descrierea de mai jos, te invitam sa aplici pentru acest post

*Responsabilitati:*- Oferirea unui serviciu clienti exceptional, primind si asistand clientii in cumparaturi si oferindu-le sfaturi despre produsele noastre.

- Gestionarea inventarului, inclusiv receptionarea si etichetarea produselor, precum si asigurarea unei stocuri corecte si a unui aspect placut al magazinului.

- Pregatirea si ambalarea produselor in mod corespunzator conform standardelor de siguranta alimentara.

- Mentinerea curateniei si a ordinei in intreaga zona de lucru, inclusiv a vitrinelor si a suprafetelor de expunere.*Cerinte:*- Experienta anterioara in vanzari sau in industria alimentara reprezinta un avantaj.

- Abilitati excelente de comunicare si atentie la detalii.

- Capacitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si de a raspunde eficient la cerintele clientilor.

- Pasiune pentru industria alimentara si dorinta de a invata si de a se dezvolta in cadrul acesteia.*Beneficii:*- Oportunitatea de a lucra intr-un mediu plin de energie si de a-ti dezvolta abilitatile in industria alimentara.

- Remunerare competitiva si beneficii suplimentare.

- Posibilitatea de avansare in cadrul companiei pe baza performantei si a angajamentului.Daca esti interesat sa faci parte din echipa noastra si sa contribui la succesul Bacaniei Piata Mara-muuu, contacteaza la numarul de telefon.Bacania Piata Mara-muuu promoveaza diversitatea si egalitatea de sanse in procesul de recrutare. Toate aplicatiile vor fi tratate cu confidentialitate.Alatura-te echipei noastre si impreuna vom crea o experienta de cumparaturi extraordinara pentru clientii nostri!
Caracteristici
Domeniu activitate: Comert, vanzari Tip colaborare: Perioada determinata Locatie job: locatie fixa Pot aplica studenti: da Beneficii: bonus de performanta
864 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 15 Iun. '24 (10:30)
Foto
Anunt inactiv