Instalator, lacatus zona Stefanesti

Cerinte: detine calificare de instalator sau lacatus mecanic sau echivalent, experienta pe un post similar min. 6 lunii. Abilitati: comunicare, orientare catre clienti, identificare de solutii, rezolvarea problemelor. Responsabilitati principale: executa activitatile de mici reparatii si intretinere din incinta spatiilor administrate de bss, avand ca scop respectarea cerintelor contractuale, executa activitati simple de reparatie si intretinere pentru mobilier de birou, amenajari interioare pentru a asigura functionalitatea, aspectul si durabilitatea acestora, asigura suport clientului intern in vederea desfasurarii eficiente a activitatii, executa activitati de manipulare si distributie la solicitarea superiorului direct, conform cerintelor clientului, efectueaza lucrarile comandate solicitate si aprobate de catre client, in limita competentelor si a calificarilor profesionale.
  • Domeniu de activitate: Alte domenii de munca
  • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, azi, 15:33

Detalii suplimentare

Descrierea companiei:

Compania BSS a fost fondata in anul 2003, a evoluat dinamic si a dezvoltat o gama complexa de servicii profesionale, investind in specializarea angajatilor si in tehnologii avansate, care eficientizeaza operarea proceselor interne.

Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “bss.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul Building Support Services.

Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in compania Building Support Services. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, varsta, sex, etnie, rasa, orientare politica, religioasa, starea de sanatate, adresa de domiciliu, resedinta, adresa de e-mail, ocupatia, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei persoane.

Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre Building Support Services, va rugam sa va adresati ofiterului nostru de protectie a datelor personale la