GastroPub Energiea angajeaza bucatar meniul zilei

GastroPub Energiea angajeaza bucatar responsabil de meniul zilei. Salariu+tichete de masa+masa asigurata+ beneficii personal. Pentru mai multe info 0748316252/ medeea@energiea.ro.
Caracteristici
Domeniu activitate: HORECA, turism Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: Locatie fixa Pot aplica studenti: da Beneficii: asigurare / decont transport, tichete de masa
Detalii suplimentare
GastroPub Energiea angajeaza bucatar responsabil de meniul zilei. Ce ne dorim de la tine? Vrem sa fii cel care da gust celor 3 preparate care se schimba zilnic, de luni pana vineri, si sa iti dai frau liber imaginatiei pentru a crea plating-ul perfect. Pentru asta este nevoie sa iti pui la incercare toate cunostintele dobandite si creativitatea, completate de “energiea” misto. Vrem sa dai gust si suflet fiecarui preparat. Cine suntem noi? Energiea – Stabiliment de informare si experiment urban este in egala masura pub si hub urban, completand cu o bucatarie contemporana bazata pe principiile gastronomiei sanatoase, cu preparate „homemade”, fara adaosuri artificiale. Daca ti-am starnit interesul si te-am convins ca locul tau e la noi, atunci fii sigur ca trebuie sa ne cunoastem! Pentru mai multe informatii lasa-ne un mesaj fie pe adresa de e-mail medeea@energiea.ro fie la nr. de telefon 0748316252. Ce oferim? Program: - Luni – Vineri, 08.00 – 16.30 (pauza de 30 de minute inclusa in program) - Weekendul este liber Pachet salarial: Acesta este alcatuit din salariu fix + tichete de masa + masa asigurata + beneficii personal. Pe langa acestea, cand vei cunoaste colectivul si vei vedea care este atmosfera te vei convinge ca locul tau este la noi. Locatia noastra este situata pe strada Str. Actor Ion Brezoianu 4, Sector 5, Bucuresti. Asteptam cu nerabdare sa te cunoastem!
223 vizite Sector 5, 25 Jan, 13:25
Foto
Trimite CV
Vezi email
Anunturile utilizatorului