Expirat Hale cauta barman, ajutor bar, debarasator

Expirat Club cauta colegi (barman, ajutor de bar si debarasator). Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati la tel. 0748316252 sau pe e-mail medeea@energiea.ro
Caracteristici
Domeniu activitate: HORECA, turism Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: locatie fixa Pot aplica studenti: da Beneficii: asigurare / decont transport, tichete de masa
Detalii suplimentare
Expirat Club cauta colegi pentru bar (barman, ajutor de bar si debarasator), cu care sa ducem povestea Expiratului mai departe, cu chef de munca, cu drag de noi si de care sa ne fie drag.

Cine suntem noi?

Expirat exista in peisajul urban romanesc din 2002. Functionam ca bar, club, loc de concerte si evenimente in interior si terasa. Expirat este locul care te tine conectat la cultura underground. Acesta s-a consacrat prin concertele live si seturile DJ-ilor, prin design, multimile si atitudinea sa.

Expirat ofera o cultura alternativa la pachet cu o atmosfera pozitiva. Reteta: muzica, atmosfera, oameni.

Ce ne dorim de la tine?

Sa ai habar si sa fi cochetat pana acum cu servirea intr-un club sau loc similar, sa iti placa sa fii tot timpul printre oameni si sa stapanesti bine arta conversatiei, sa ai o pasiune pentru mixologie si o privire de ansamblu a unui bar. Desigur, curiozitatea, creativitatea si atasamentul de loc sunt un plus.

Daca ti-am starnit interesul si te-am convins ca locul tau e la noi, atunci fii sigur ca trebuie sa ne cunoastem! Iar ca sa ne putem cunoaste, asigura-te ca ne lasi un numar de telefon sau o adresa de mail la care sa te putem contacta.

Program:

- Se lucreaza 5 zile cu 2 libere (luni si marti);

Pachet salarial: Acesta este alcatuit din salariu fix + tichete de masa + beneficii personal + decont transport la iesirea din tura.

Locatia noastra este situata pe strada Constantin Istrati nr. 1, Sector 4, Bucuresti.

Pentru mai multe informatii contacteaza-ne la nr. de telefon sau pe adresa de e-mail

Asteptam cu nerabdare sa te cunoastem!
739 vizualizari Sector 5, 20 Mar, 14:10
Foto
Trimite CV
Vezi email
Anunturile utilizatorului
Distribuie anuntul