Doamna interna, bucatareasa, 2 saptamani pe luna,

5.600 RON
Familie compusa din 2 adulti si 2 copii, copiii merg la scoala 7-16, parintii la serviciu 7-19. Atributii legate de menaj vila, gatit, spalat, calcat, pregatit copiii pentru scoala pus-strans masa, etc. Doamna trebuie sa fie in putere, blanda, educata, nefumatoare, sanatoasa, cu bun simt, harnica.
Oferim: cazare, masa, produse igiena personala, 1400 lei/ saptamana sau se negociaza,
Caracteristici
Domeniu activitate: Bone, ingrijitoare Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: Locatie fixa Pot aplica studenti: nu
Detalii suplimentare
Buna ziua si

LA MULTI ANI cu sanatate! Avem nevoie de o gospodina in casa, doamna interna (camera si baie proprie) 2 sau 3 saptamani lucreaza si 2 saptamani este libera (pleaca acasa).

Suntem o familie compusa din 4 membrii (2 copii si 2 adulti), copiii merg la scoala de la ora 7.00 pana la ora 16.30 parintii sunt la serviciu pana la 19. Are atributii legate de menaj vila, gatit, spalat, pregatit copiii pentru scoala pus-strans masa si calcat. NU doarme cu copiii decat in situatii extreme de boala.

Disponibilitate pentru colaborare de minim 2 ani. Doamna trebuie sa fie in putere, blanda, educata, NEFUMATOARE, sanatoasa, cu bun simt, harnica. Va rugam sa tineti cont de cerintele de mai sus inainte de a ne contacta. Va multumim pentru intelegere.

Oferim: cazare, masa, produse igiena personala, 1400 lei/ saptamana. Se poate cu carte de munca daca se scad darile din salariu.

Disponibilitate imediata! Locatie in Buftea.

Acceptam si colaborare cu agentii de recrutare.
1.069 vizite Chitila, azi, 01:55
Trimite CV
Vezi email
Anunturile utilizatorului