Doamna interna, bucatareasa, 2 saptamani pe luna,

6.000 RON
familie compusa din 2 adulti si 2 copii, copiii merg la scoala 7-16, parintii la serviciu 7-19. Atributii legate de menaj vila, gatit, spalat, calcat, pregatit copiii pentru scoala pus-strans masa etc. Doamna trebuie sa fie in putere, blanda, educata, nefumatoare, sanatoasa, cu bun simt, harnica.
Oferim: cazare, masa, produse igiena personala, 2800 lei/ 2 saptamani,
Caracteristici
Domeniu activitate: Bone, ingrijitoare Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: locatie fixa Pot aplica studenti: nu
Detalii suplimentare
Buna ziua!
Avem nevoie de o gospodina in casa, doamna interna (camera si baie proprie) 2 saptamani lucreaza si 2 saptamani este libera! Pentru cele 2 saptamani lucrate se ofera 2800 - 3000 ron.
Suntem o familie compusa din 4 membrii (2 copii si 2 adulti), copiii merg la scoala de la ora 7.00 pana la ora 16.30 parintii sunt la serviciu pana la 19. Are atributii legate de menaj vila, gatit, spalat, pregatit copiii pentru scoala pus-strans masa si calcat. NU doarme cu copiii decat in situatii extreme de boala. Doamna trebuie sa fie in putere, blanda, educata, NEFUMATOARE, sanatoasa, cu bun simt si foarte harnica. Va rugam sa tineti cont de cerintele de mai sus inainte de a ne contacta. Va multumim pentru intelegere.

Oferim: cazare, masa, produse igiena personala, 5800 lei-6000 luna lucrata.
Disponibilitate imediata! Locatie in Buftea.Acceptam si colaborare cu agentii de recrutare.
Daca sunteti interesata va rugam sunati sau trimiteti mesaj pe telefon, nu lasati mesaj pe acest site, nu avem disponibilitatea sa raspundem la aceste mesaje.
817 vizualizari Ilfov, Buftea, ieri; 17:55
Trimite CV
Vezi email
Anunturile utilizatorului
Distribuie anuntul