1 €

Cosmeticiana

Cerinte: experienta relevanta in domeniu, abilitati de comunicare si relationare cu clientii, limba engleza nivel conversational, pasionata si dornica de dezvoltare si perfectionare, punctuala, calma,
Bucuresti, 09 nov, 12:36
Urca anuntul primul in lista
252 vizite

Detalii suplimentare

ASPECT INGRIJIT, ATITUDINE POZITIVA SI PROACTIVA, CUNOSTINTE DESPRE TERAPIILE CU INGREDIENTE NATURALE.

RESPONSABILITATI: EVALUAREA FACIALA PROFESIONISTA SI RECOMANDAREA UNUI PLAN DE TRATAMENT CARE SA SATISFACA NEVOILE CLIENTULUI,RESPECTAREA PROGRAMARILOR, PROMOVAREA CORECTA A SERVICIILOR SI PRODUSELOR.

OFERIM: AMBIENT NOU, PROFESIONIST IN CADRUL UNUI CABINET ATAT COSMETIC CAT SI MEDICAL CU DOTARI SI TEHNOLOGIE DE ULTIMA ORA, CU PRODUSE EXCLUSIV DIN INGREDIENTE NATURALE,TRAINING DE SPECIALITATE IN TARA SI STRAINATATE, PROCEDURI GRATUITE DE INFRUMUSETARE SI DISCOUT-URI SEMNIFICATIVE.

BENEFICII: CARTE DE MUNCA SAU COLABORARE, DOAR COMISION SI/SAU COMISION+SALARIU, SUNTEM FLEXIBILI, IAR DETALIILE SE STABILESC IN CADRUL INTERVIULUI.

COMPANIA: INTR-UN MEDIU EXCLUSIVIST IN CENTRUL BUCURESTIULUI, OFERIM CLIENTILOR NOSTRI TERAPII COSMETICE SI MEDICALE DE LUX.

ASTEPTAM E-MAILUL TAU+ CV-UL +POZA+SCRISOARE DE INTENTIE IN CARE SA NE SPUI DESPRE TINE SI CE ANUME TE-AR MOTIVA LA ACEST JOB.