Consilier Vanzari zona Piata Romana program 2/2

3.500 RON
Ai acum ocazia sa lucrezi pentru un brand premium! Daca ai terminat scoala sau inca esti student/studenta, sau poate deja ai o experienta de lucru si vrei sa iti schimbi job-ul, te asteptam in echipa noastra unde vei primi training on-site!
Decont transport seara
Abonament de sanatate in retelele private.
Caracteristici
Domeniu activitate: HORECA, turism Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: locatie fixa Pot aplica studenti: da Beneficii: ab. servicii medicale, asigurare / decont transport, bonus de performanta, tichete de masa, training / calificare
Detalii suplimentare
Vei lucra in boutique Chocolat, inconjurat/a de prajituri, macarons, ecleruri si multe alte produse din gama premium, alaturi de o echipa tanara. Te vei ocupa de aranjarea produselor in vitrina, de consilierea clientilor si de tranzactiile operate cu casa de marcat! Vei mentine permanent legatura cu laboratorul central, de unde vei comanda zilnic produsele necesare. Un manager va fi alaturi de tine in primele luni, pentru un training aprofundat.

Pe langa salariu si bonuri de masa, iti asiguram decont de transport seara, primesti asigurare medicala in mediul privat, uniforma, discounturi pentru produsele Chocolat si cel mai important un mediu de lucru stabil unde vei intalni clienti minunati si produse premium.

Asteptam sa ne cunoastem! CV la contact@chocolat.com.ro
415 vizualizari Bucuresti, Sector 1, ieri, 16:36
Foto
Trimite CV
Vezi email
Anunturile utilizatorului
Distribuie anuntul