Confectioneri, modelieri imbracaminte

pe banda (pe operatii) si la creatie (produse cap-coada). Salariile in acord individual, tichete masa, decontare transport, prime de vacanta si sarbatori. Zona Piata Cosbuc.
  • Domeniu de activitate: Confectii, marochinarie
Sector 5, 01 oct, 11:10

Detalii suplimentare

Suntem o companie cu radacini adanci in timp, o companie pentru care istoria reincepe in anul 1991.

Am pornit la drum cu o echipa experimentata si cu un important capital de entuziasm si pasiune, avand incredere in etapele de dezvoltare pe care urma sa le parcurgem.

Conflux este acum o societate care produce articole de imbracaminte pentru femei si copii organizata si structurata dupa principii traditionale, dar adaptata cerintelor impuse de economia de piata moderna.

Misiunea pe care ne-am asumat-o este aceea de a pune la dispozitia clientilor nostri un sortiment variat de confectii textile de calitate, folosindu-ne de atuurile noastre cele mai importante: servicii tehnice complexe si echipa experimentata, specializata in activitatea de proiectare.

Valorile pe care le pretuim si care ne calauzesc in activitatea noastra zilnica sunt calitatea si competitivitatea, complexitatea si diversitatea productiei, promptitudinea si flexibilitatea in relatia cu clientii, gradul de satisfactie a angajatilor , crearea unui mediu de lucru placut si confortabil.