Bucatar coordonator Trattoria Domeniile Saftica.

Cautam un bucatar cu experienta pentru colaborare pe termen lung si coordonare echipa a la carte & delivery. Am deshis recent una dintre cele mai frumoase terase incalzite din zona de nord, iar vanzarile delivery sunt in crestere. Trattoria face parte din Domeniile Saftica: hotel, piscina, trattoria, evenimente,
Caracteristici
Domeniu activitate: HORECA, turism Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: Locatie fixa Pot aplica studenti: nu
Detalii suplimentare
Cautam un bucatar cu experienta in bucatarie pentru a coordona echipa si a sustine Viziunea si Misiunea restaurantului. (citeste mai jos). Rolul de coordonator va fi preluat dupa o perioada de 30 zile in care veti lucra full time intre ture pentru a cunoaste bucataria, meniul, fluxul si colegii.

Avem o echipa de 7 oameni in bucatarie, impartiti pe 2 ture. Se lucreaza 2 zile cu 2 zile.

Am deshis recent si una dintre cele mai frumoase terase incalzite din zona de nord (balotesti, corbeanca, snagov, otopeni).

Trattoria face parte din Domeniile Saftica (Hotel, 2saloane de evenimente, trattoria, piscina de vara.

Viziune:

Sa fim prima optiune in mintea oamenilor din comunitate atunci cand isi doresc sa comande mancare acasa sau sa iasa la restaurant/terasa.

Misiune:

La Trattoria gatim cu pasiune si placere pentru oamenii din comunitate, preparate din bucataria romaneasca si italiana, folosind ingrediente proaspete (in sezon chiar din gradina proprie de zarzavaturi)
281 vizite Balotesti, azi, 20:10
Foto
Video
Trimite CV
Vezi email
Anunturile utilizatorului