Bucatar, ajutor bucatar, ospatar

posturi disponibile pentru femei sau barbati, loc de munca in colectiv prietenos, restaurant. Salut! Vrei sa mergi la munca de placere? Oferim conditii bune salariale, bonus vanzari, masa, bani taxi. Detalii la telefon
Bucuresti, 26 oct, 09:37
Urca anuntul primul in lista
493 vizite

Detalii suplimentare

Salut! Vrei sa mergi la munca de placere? Vrei sa lucrezi intr-o echipa in care bunul simt primeaza?

Locatia noastra se afla in sectorul 3, in apropierea parcului IOR si a statiei de metrou N. Grigorescu. Am deschis restaurantul in 2011 si inca de atunci punem accent pe echipa si pe continuitate. O demonstreaza si faptul ca Seful Bucatar lucreaza la noi chiar de la inceput. Alaturi de acesta sunt persoane cu o vechime de 3-4 ani. Ne respectam oamenii si cerem acelasi lucru din partea lor. Avem nevoie de oameni seriosi, nu neaparat cu mare experienta, care doresc sa se dezvolte alaturi de noi si impreuna cu noi!

Oferim conditii bune salariale, bonusuri zilnice in functie de vanzare, bani pentru taxi, masa, carte de munca, cursuri de specialitate. Salariul il vom stabili impreuna in functie de experienta si calitatile tale.

Posturi disponibile atat pentru femei, cat si pentru barbati: bucatar, ajutor bucatar, ospatar. Suna acum sa ne cunoastem si sa programam o intalnire.