Brutar full-time in brutarie artizanala

Cautam brutar full-time pentru a ne completa echipa din micul nostru atelier din Amzei. La Miez mestesugim doar produse de cea mai buna calitate, toata painea fiind dospita doar cu maia naturala.
Caracteristici
Domeniu activitate: HORECA, turism Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: locatie fixa Pot aplica studenti: nu Beneficii: tichete de masa
Detalii suplimentare
Cautam brutar cu norma intreaga pentru a ne completa echipa din micul nostru atelier din Piata Amzei.

La Miez mestesugim doar produse de cea mai buna calitate, din ingrediente bune si fara scurtaturi, toata painea noastra fiind dospita indelung doar cu maia naturala. Desi ne tinem de o rutina clara a lucrurilor in organizarea fluxului zilnic, avem nevoie de flexibilitate si adaptabilitate de la membrii echipei noastre. De asemenea mentinerea curateniei la locul de munca si respectarea regulilor de igiena si de buna functionare impreuna sunt foarte importante pentru noi.

Orice nou coleg sau colega are la inceput tot sprijinul echipei pentru ca stim ca procesul de invatare necesita timp si efort din partea tuturor, dar in cateva saptamani trebuie ajuns la un ritm optim de lucru.

Programul cuprinde 8 ore pe zi (cu tot cu pauze) de marti pana sambata, de la 5:30 la 13:30.

Activitatile principale:

– pregatirea mai multor feluri de alururi

- pregatirea maielei

– modelarea painilor

Salariul de pornire este unul bun si poate creste pentru cei care se dovedesc esentiali pentru bunul mers al lucrurilor in atelier. Orele suplimentare se ponteaza si se recompenseaza. De asemenea decontam abonamentele pentru transport in comun.
423 vizualizari Sector 1, ieri, 22:45
Foto
Trimite CV
Vezi email
Anunturile utilizatorului
Distribuie anuntul