Barman, iti place meseria de barman,

ti-ai dorit dintotdeauna sa lucrezi intr-un bar, ai exerasat acasa prepararea cocktailurilor dar nu prea ai experienta? Iti oferim un program de 2 zile cu 2 zile, contract de munca, bonuri de masa
Caracteristici
Domeniu activitate: HORECA, turism Locatie job: locatie fixa Pot aplica studenti: da
Detalii suplimentare
Ti-ai dorit dintotdeauna sa lucrezi intr-un bar si ai exerasat acasa prepararea cocktailurilor? Ti-ai dorit sa torni pahare de bere de la draft?
Te primim in echipa noastra frumoasa chiar daca nu ai experienta. Te ajutam sa-ti indeplinesti visurile si sa practici aceasta frumoasa meserie, oferindu-ti echipamentele necesare, o uniforma relaxanta si deschiderea catre idei si propuneri noi.
Locatia noastra cu o atmosfera prieteneasca atrage foarte multi clienti care revin si revin de 20 ani.
Echipa te asteapta cu bratele deschise dornica de un nou coleg pentru a-ti impartasi experientele lor de munca intr-o echipa dinamica si legata.
Iti oferim un program de 2 zile cu 2 zile, contract de munca, bonuri de masa, concediu platit, bonusuri pentru obiectivele indeplinite.
Avem si cateva cerinte pentru tine care nu cred ca-ti vor pune probleme.
Vrem sa fi punctual, sa mentii curatenia in incinta barului si in magazia cu marfa, sa fi atent la receptionarea marfii, sa mentii calitatea produselor, sa te intelegi cu colegii si sa ne distram atunci cand este cazul.
Trebuie doar sa ne dai un telefon pentru a programa o proba de lucru iar daca totul este in regula, locul de munca este al tau.
462 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 01 Jun, 07:15
Foto
Trimite CV
Vezi email
Anunturile utilizatorului
Distribuie anuntul