Andu - Cabinet Logopedic

1 / 2

Andu - Cabinet Logopedic

Caracteristici
Servicii medicale Cabinete medicale
Descriere
Prevenirea cauzelor care pot provoca tulburari de vorbire; depistarea si diagnosticarea timpurie a tulburarilor de vorbire; evaluarea limbajului prin metode si procedee specifice; corectarea si recuperarea deficientelor prin aplicarea unor programe de interventie personalizata;Activitatea logopedica vizeaza in primul rand copiii de varsta prescolara si scolara mica, dar se poate extinde si la celelalte categorii de scolari
Detalii suplimentare
.Interventia logopedica este de preferat sa se realizeze inca din gradinita, cand are loc structurarea si dezvoltarea limbajului, evitandu-se astfel consolidarea deprinderilor gresite de vorbire sau chiar intarzierea in aparitia limbajului.
Sedintele se desfasoara intr-un cabinet amenajat corespunzator, intr-un cadru placut si relaxant, copiii avand conditii optime pentru corectarea deficientelor de vorbire.
Cabinetul este dotat cu material didactic complet, specific activitatii de terapie, jocuri si jucarii.
Terapia logopedica este realizata de catre personal autorizat si competent, cu o rata mare de succes in aceasta activitate. Prin finalitatea ei, terapia contribuie la o relationare pozitiva cu cei din jur, o adaptare facila la viata sociala si o dezvoltare armonioasa a personalitatii copilului.
70 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Jul, 15:25