AMS Laborator Genetic

Vezi pagina: AMS Laborator Genetic
Sector 3, 10 oct, 11:10

Descriere anunt

AMS Laborator Genetic

Screening genetic prenatal

Oferim solutii de inalta acuratete pentru testarea prenatala neinvaziva (NIPT), atat pentru identificarea celor mai frecvente anomalii genetice, cat si pentru identificarea mutatiilor monogenice ale ADN-ului liber circulant al fatului, pentru identificarea purtatorilor de sindroame autozomale recesive si X-lincate, precum si pentru identificarea cauzei ce a dus la o pierdere de sarcina.

Detalii suplimentare

Screening genetic ereditar

Va puteti construi o viata mai lunga, mai sanatoasa si la costuri mai mici. Afla despre riscul genetic de a dezvolta boli cardiovasculare si cancer.

Oncogenetica

Principalul nostru obiectiv este medicina personalizata, care se bazeaza pe obtinerea caracteristicilor moleculare unice ale tumorii pentru a adapta tratamentul optim pentru fiecare pacient.

Va oferim teste oncogenetice ce folosesc tehnologie de ultima generatie pentru a va furniza rezultate de cea mai inalta calitate.

Laborator genetic

Laboratorul genetic este un proiect realizat in parteneriat cu compania Natera (California, USA) care a avut ca rezultat  implementarea testului de screening prenatal neinvaziv Panorama.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!