AMS Laborator Genetic

AMS Laborator Genetic

Caracteristici
Servicii medicale Analize
Descriere
Screening genetic prenatal
Oferim solutii de inalta acuratete pentru testarea prenatala neinvaziva (NIPT), atat pentru identificarea celor mai frecvente anomalii genetice, cat si pentru identificarea mutatiilor monogenice ale ADN-ului liber circulant al fatului, pentru identificarea purtatorilor de sindroame autozomale recesive si X-lincate, precum si pentru identificarea cauzei ce a dus la o pierdere de sarcina.
Detalii suplimentare
Screening genetic ereditar
Va puteti construi o viata mai lunga, mai sanatoasa si la costuri mai mici. Afla despre riscul genetic de a dezvolta boli cardiovasculare si cancer.
Oncogenetica
Principalul nostru obiectiv este medicina personalizata, care se bazeaza pe obtinerea caracteristicilor moleculare unice ale tumorii pentru a adapta tratamentul optim pentru fiecare pacient.
Va oferim teste oncogenetice ce folosesc tehnologie de ultima generatie pentru a va furniza rezultate de cea mai inalta calitate.
Laborator genetic
Laboratorul genetic este un proiect realizat in parteneriat cu compania Natera (California, USA) care a avut ca rezultat  implementarea testului de screening prenatal neinvaziv Panorama.
27 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Iul 23; 14:45