Ambasada SUA - cerere de oferte

Ambasada SUA - cerere de oferte

Descriere
Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti invita firme din domeniu sa depuna o oferta pentru servicii in vederea darii in folosinta (gata de locuit) a unor apartamente si vile folosite ca resedinte ale Ambasadei, ca un set integrat de activitati cu scopul de a verifica daca resedintele corespund cerintelor mentionate in Caietul de Sarcini. Daca doriti sa trimiteti o oferta, urmati instructiunile din Sectiunea 3 a solicitarii, completati rubricile solicitate din documentatia atasata si trimiteti oferta pe e-mail la adresa mentionata mai jos.
Cererea de oferte (impreuna cu documentatia necesara) este publicata pe site-ul Ambasadei SUA aici: https://ro.usembassy.gov/embassy/bucharest/contract-opportunities/
Ambasada SUA intentioneaza sa atribuie un contract/comanda de prestare servicii firmei responsabile care depune o oferta acceptabila la cel mai mic pret. Intentionam sa atribuim un contract/comanda de cumparare pe baza propunerilor initiale, fara a purta discutii, desi putem purta discutii cu firmele care trimit oferte competitive daca este necesar sa facem acest lucru.
Ambasada intentioneaza sa desfasoare o conferinta pre-ofertare la fata locului, aceasta va avea loc pe 5 aprilie 2023 la ora 10:00 (ora locala) la Ambasada SUA Bucuresti. Potentialii ofertanti trebuie sa ne contacteze pe e-mail la adresa: BucharestGSOProcurement@state.gov pana pe 31 martie 2023 pentru informatii suplimentare sau pentru a aranja intrarea in perimetrul Ambasadei.
Ofertele trebuie sa fie trimise pana la ora 16:00 pe data de 12 aprilie 2023. Nu vor fi acceptate oferte dupa aceasta ora. Ofertele trebuie sa fie in limba engleza iar ofertele incomplete nu vor fi acceptate.
Oferta trebuie sa fie transmisa electronic la adresa de e-mail: BucharestGSOProcurement@state.gov. Este important sa va asigurati ca oferta este facuta intr-o anumita dimensiune si format, in format de fisier MS-Word 2007/2010 sau MS-Excel 2007/2010 sau Adobe Acrobat (pdf). Dimensiunea fisierului nu trebuie sa depaseasca 10 MB. Daca dimensiunea fisierului depaseste 10 MB, oferta trebuie facuta in fisiere separate si atasata la e-mailuri separate, cu mai putin de 10 MB fiecare.
Pentru ca oferta sa fie luata in considerare, trebuie sa completati si sa trimiteti urmatoarele:
1. SF-1449
2. Sectiunea I, Preturi
3. Sectiunea 5 Reprezentari si Certificari
4. Informatii suplimentare, conform cerintelor din Sectiunea 3
5. Dovada inregistrarii in SAM (poate fi prezentata inainte de acordarea contractului)
Ofertantii trebuie sa se inregistreze in baza de date SAM (System for Award Management) la https://www.sam.gov inainte de acordarea contractului. Neinregistrarea inainte de acordarea contractului inseamna ca oferta ofertantului nu este responsabila si nu se va mai lua in considerare. Prin urmare, ofertantii sunt incurajati sa se inregistreze imediat daca sunt interesati sa trimita o oferta la aceasta solicitare.
140 vizualizari Sector 1, 22 Mar, 13:30