Almondo Pizza - Pizzerie

1 / 4

Almondo Pizza - Pizzerie

Caracteristici
Pizzerii Catering: da
Descriere
Al Mondo PIZZA va invita sa descoperiti traditia pizzei coapte la cuptor cu lemne, precum si a produselor din bucataria romaneasca si cea chinezeasca.
De fiecare data cu placere iti livra acasa preparatele tale preferate din toate bucatariile lumii. Ne stii dupa nume, dupa gustul mancarii si dupa preturile si ofertele noastre promotionale. Daca inca nu ne-ai cunoscut, arunca o privire pe meniul nostru chiar acum.
Detalii suplimentare
De-alungul celor 13 ani de activitate, am imbinat arta culinara cu experienta de business si ne- am gandit intotdeauna la dorintele si nevoile clientului. Fiind o afacere de familie, am luat in considerare inclusiv cum ne-am dori noi sa primim mancarea acasa atunci cand comandam, si astfel am creat experienta Almondo. Inspiratia a pornit de la intalnirea cu un pizzer si s-a transformat intr-o o afacere de familie cu retete delicioase de pizza. Ulterior ne-am dorit sa le oferim clientilor nostri optiunea de a alege si servi preparate celebre din bucatariile lumii alaturi de echipa noastra de bucatari tineri, instruti constant conform specificului fiecarei bucatarii.
929 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 11 Jul 23 14:50