Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Iul 23; 15:55
...
Bucuresti 11 Iul 23; 15:55
...
Bucuresti 11 Iul 23; 16:00
...
Bucuresti 11 Iul 23; 16:05

Anunt inactiv

Aikikai - Scoala de arte martiale

Aikikai - Scoala de arte martiale

Caracteristici
Cluburi, complexe sportive arte martiale initiere
Descriere
Organizatie nationala recunoscuta de Fundatia Aikikai Japonia(Aikikai Hombu Dojo) ce promoveaza practica traditionala a Aikido Aikikai, asa cum a fost el creat de Ueshiba Morihei O-Sensei si asa cum este diseminat in intreaga lume de Fundatia Aikikai Japonia, sub conducerea si indrumarea lui Ueshiba Moriteru Doshu.
 


Aikido este o arta martiala moderna japoneza dezvoltata de catre Morihei Ueshiba ca sinteza a studiilor sale asupra artelor martiale, filozofiei si credintelor religioase.
AIKIDO poate fi tradus in doua moduri : AI (armonie, uniune) KI (energie vitala) DO (Cale spirituala) sau AIKI (principiu de miscare) si DO (Cale spirituala)


Scopul lui Ueshiba Morihei a fost sa creeze o arta martiala prin care practicantii sai sa se poata apara dar, in acelasi timp, sa protejeze si atacatorul de ranile ce ar putea surveni.


Aikikai Hombu Dojo (sediul central al Fundatiei Aikikai din Tokyo, Japonia) este destinatia la care viseaza sa ajunga oricare dintre milioanele de practicanti de Aikido din intreaga lume.


 
Cursuri de aikido; initiere si performanta, copii si adulti
8 vizualizari Bucuresti 18 Sep 22; 19:05
Anunt inactiv