Agentia funerara Benefic

Agentia funerara Benefic

Descriere
Firma de pompe funebre Benefic va vine in ajutor cu servicii funerare complete.
Pentru ca echipa de servicii funerare a  "Agentiei Funerare Benefic" intelege tristetea familiilor indurerate atunci cand pierd pe cineva drag, actionand in conformitate cu dorintele dvs, ne putem ocupa in detaliu de intreg protocolul de inmormantare.
Detalii suplimentare
Acte necesare inhumare, constatare deces, imbalsamare, toaletare, inchiriere catafalcobtinere certificat deces si adeverinta inhumare, depunere la capela, transport funerar, manipulare decedat, ajutor inmormantare, aranjamente florale, cos biserica, organizari parastase, asiguram locuri de veci, practica cimiteriala, fotoceramica, monumente funerare.
Mentionam ca in cadrul tuturor serviciilor funerare prestate, Agentia Funerara Benefic respecta traditia si obiceiurile religioase ortodoxe romanesti, cat si pe cele specifice altor religii cu seriozitatea si discretia cuvenita, specifice societatii noastre.
Plecand de la ideea ca sicriul nu este doar o simpla constructie din lemn, ci reprezinta locul in care trupul persoanei iubite se va odihni pe vecie, va punem la dispozitie o gama variata de sicrie pentru a raspunde cu succes cerintelor si preferintelor dumneavoastra in materie de design, dimensiuni, si nu in ultimul rand, buget.
150 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 16 Oct, 15:01