80 Lei

Agent provocateur fatale apa de parfum 30ml

Vezi pagina: DermaStore
  • Parfumuri dama
Bucuresti, 23 sep, 13:15

Descriere anunt

Agent provocateur fatale apa de parfum 30ml

Agentul Provocateur Fatale Eau de Parfum, un parfum ispititor, enigmatic, evocator pentru femeile care doresc sa flirteze cu pericolul.

Fatale Eau de Parfum este cea mai recenta lansare de pe linia de parfum seducator Agent Provocateur si este cu siguranta cea mai periculoasa inca, surprinzand perfect dicotomia Femme Fatale, cu alura ei intunecata si prezenta fascinanta. Acest parfum sclipitor vine inglobat intr-o sticla sofisticata de sticla cu mai multe fatete, care indica mirosul provocator din interior.

Acest parfum frumos amestecat se deschide cu un acord de arestare a ardeiului picant de Madagascan roz, juxtapus cu o nuanta de coacaze negre exotic dulce si Nectarul Mango ispititor ce starneste simturile. In inima gasim mirosuri florale voluptuoase de Gardenie, combinate cu placutul lemnos, cu parfum violet Royal Orris Absolut si cu patima indoneziana afumatoare. Baza ofera puterea afrodisiaca care face ca acest parfum sa fie atat de de neuitat prin irezistibilul Chocolate Gourmand, delicioasa efervescenta Orchida de vanilie, Musk Skin si comandantul Labdanum spaniol.

Agent Provocateur Fatale Apa de parfum descriere olfactiva:

Note de top: ardei roz madagascan, coacaz negru exotic, nectar de mango suculent

Note de inima: Gardenia din catifea, patchouli indonezian, Royal Orris Absolute

Note de baza: Orhideea de vanilie, Gourmand de ciocolata, piele, Labdanum spaniol

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!