Afacere la cheie - BITS Service GSM - 3 locatii

130.000 €

Afacere la cheie - BITS Service GSM - 3 locatii

130.000 €
Descriere
Vindem afacere la cheie de succes in domeniul reparatiilor GSM - BITS Service GSM, , cu trei puncte de lucru in Bucuresti si o prezenta puternica pe piata reparatiilor de peste opt ani.

Afacerea noastra este una dintre cele mai respectate si bine-cunoscute branduri din industria GSM, oferind servicii rapide si de inalta calitate clientilor nostri. Cu o echipa de profesionisti experimentati, suntem specializati in repararea telefoanelor mobile, tabletelor si altor dispozitive electronice.

Avem un portofoliu vast de clienti multumiti si un website bine dezvoltat si optimizat pentru a ne asigura ca suntem mereu la un click distanta de clientii nostri.

Pentru cei care cauta o afacere la cheie intr-un domeniu in plina dezvoltare, BITS Service GSM este o oportunitate unica.

Vanzarea noastra include toate echipamentele, mobilierul si stocul, oferindu-va un inceput rapid si facil in aceasta afacere de succes.

Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati cat mai curand posibil. Aceasta este o oportunitate care nu trebuie ratata!
32 vizualizari 17 Mar, 12:12