Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Administrare imobile

10 RON
1 / 1 ...

Administrare imobile.

10 RON
Caracteristici
Administrari imobile
Descriere
Serviciile noastre de gestionare a proprietatii includ administrarea financiara si contabila, servicii de casierie, asistenta tehnica si administrativa si multe altele. Gorand este solutia,
Detalii suplimentare
Daca sunteti un proprietar, administrator sau manager de portofoliu imobiliar si cautati servicii profesionale in domeniul administrarii proprietatilor si al gestionarii asociatiilor de proprietari, atunci Gorand este solutia dumneavoastra. Serviciile noastre de gestionare a proprietatii includ administrarea financiara si contabila, servicii de casierie, asistenta tehnica si administrativa si multe altele. Avem cunostintele si experienta necesare pentru a va oferi servicii administrative cu calitatea si fiabilitatea de care aveti nevoie.
Platforma noastra ofera acces la gestionarea financiara a proprietatilor imobiliare, de la servicii de contabilitate pentru asociatiile de proprietari, servicii de casierie, pana la administrare tehnica a cladirilor.
Obtinerea celor mai bune rezultate din proprietatea dumneavoastra este misiunea noastra. Punem accent pe un management precis, pe mentinerea functionalitatii, pe servicii de calitate si pe limitarea costurilor. Oferim transparenta totala, impreuna cu o abordare personalizata, adaptata nevoilor fiecarui client. Ne desfasuram activitatea pe principiul corectitudinii si suntem responsabili pentru tot ceea ce facem. Scopul nostru este de a oferi o experienta superioara clientilor prin construirea unor relatii pe termen lung cu clientii nostri prin comunicare clara si servicii de incredere.
Cel mai bun lucru este ca suntem extrem de accesibili.
Consultati lista noastra de preturi aici si apelati la noi cu incredere!
1.223 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 16 Oct 22 15:01
Anunt inactiv