Acting Lab - Cursuri de actorie pentru adulti si copii

Acting Lab - Cursuri de actorie pentru adulti si copii

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: alte cursuri
Descriere
Acting Lab va asteapta la un nou curs de teatru pentru copii, intr-un sediu nou, spatios, luminos, unde copiii se vor putea desfasura in voie.
Prin teatru poti sa te cunosti mai bine, poti intelege altfel lumea si iti poti deschide orizontul. Fie ca alegi sa fii spectator si sa iti purifici emotiile, prin teama si mila, fie ca alegi sa te urci pe scena, fii deschis si lasa-ti mintea libera.

Probabil ai trait experienta impresionanta a unui spectacol de teatru care te-a schimbat, poate ai invatat un monolog care ti-a placut mult sau replici care te-au impresionat. Intr-un fel sau altul, teatrul ne aduce mai aproape de ceea ce suntem, ne pune o oglinda mare in fata si ne ofera ocazia sa ne privim fara alte masti.
Cu totii purtam masti, fie ca ii spunem persona, fie ca poarta numele unui personaj. Cat sa arati din ceea esti? „Stiu ca oricine are o viata launtrica pe care ar vrea sa o exteriorizeze. Dar greutatea tocmai asta e: sa reusesti sa exteriorizezi atat cat este necesar in raport cu ceilalti si din acest putin sa faci sa se inteleaga toata viata ta launtrica.” (Luigi Piandello)
Vino la Acting Lab sa ne cunastem mai bine mastile, sa ne jucam si vedem ce iese. Tehnicile teatrale ne permit sa ne exprimam liber prin joc, sa ne cunoastem mai bine si sa recunoastem emotiile.
Acting Lab – cursuri de actorie – este deschis pentru a experimenta si pentru a incerca forme noi, forme vechi si pentru a trece dincolo de acestea.
13 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Iul. '23 (14:55)