Acqua colonia lemon & ginger edc splash & spray

133 RON
1 / 1 ...

Acqua colonia lemon & ginger edc splash & spray

133 RON
Caracteristici
Parfumuri dama Alt brand
Descriere
170 ml. Este o Apa de Colonie unisex apartinand familiei aromatice a citricilor. Este un parfum plin de prospetime, perfect pentru cei care iubesc sa petreaca timp in aer liber si stiu sa aprecieze aromele pe care natura le ofera. Acest parfum, lansat in 2009, este creat cu ingrediente naturale de cea mai inalta calitate, capabile sa imbunatateasca starea de spirit si sa ne ofere energie si efecte pozitive, elemente pline de prospetime si vitalitate, combinate intre ele pentru a ne oferi bunastare totala. Datorita prospetimii si proprietatilor sale benefice, acest parfum are o gama larga de acceptare. In plus, daca adaugam versatilitatea ca nu se limiteaza la nici o categorie de varsta sau sex, putem afirma ca ne confruntam cu o idee perfecta de cadou. Componentele sale sunt lamaie Amalfi, tocmai sosita de pe coasta italiana, si ghimbirul, un element stimulant si revitalizant. O fuziune dinamica si vibranta, perfecta pentru intreaga zi capabila sa lumineze si sa umple cu culoare momentele mai gri.

Indrumari privind durabilitatea parfumurilor:

Eau de Parfum (EDP) contine intre 10-20% ulei de parfum si este o alegere populara atat pentru brandurile de parfum, cat si pentru clienti. Apa de parfum va dura in general in jur de 8 ore.

Eau de Toilette (EDT) este urmatorul, continand aproximativ 5-15% ulei de parfum. Apele de toaleta au adesea la inceput o explozie rapida de arome incantatoare inainte de estompare; ceea ce inseamna ca pot face o prima impresie excelenta. In general, aceste parfumuri vor dura undeva intre 4 si 7 ore.

Eau de Cologne este o alegere mult mai usoara decat cele doua precedente. Apa de colonie are doar aproximativ 2-4% din uleiul de parfum si este adesea folosit la intervale regulate pentru a reimprospata corpul. In general, aceste parfumuri vor dura undeva intre 2-3 ore.

Eau Fraiche - in acest tip de parfum exista doar 1-2% din uleiul de parfum si este incredibil de usor. Acest lucru este perfect pentru cei care nu doresc un miros puternic! Eau Fraiche va dura doar cateva ore in cel mai bun caz, dar sunt minunate pentru a crea un parfum subtil si delicat.
Vezi mai multe detalii si cumpara
125 vizualizari Constanta 03 Dec, 14:55