Academia Creative Beauty By Hritcu Ana-Maria

Academia Creative Beauty By Hritcu Ana-Maria

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: de calificare Coafura, cosmetica, manichiura
Descriere
Cursurile Academiei Creative Beauty te invata sa fii cel mai bun, sa te autodepasesti, incurajandu-te in acelasi timp sa iti explorezi si sa iti extinzi partea creativa. Totdeauna, calitatea predarii, a materialelor si ustensilelor va fi pe primul loc, dar inainte de acestea, amabilitatea si ambianta perfecta, vor fi eticheta noastra. Scopul nostru este de a oferi celor care iubesc industria frumusetii o sansa reala de a reusi in viata. Academia Creative Beauty asigura tot necesarul material al cursului.
Detalii suplimentare
Academia Creative Beauty va ofera suportul total de care aveti nevoie, pentru a deveni profesionist in domeniul ales. Va punem la dispozitie sali de curs dotate modern, formatori cu experienta, suport de curs de cea mai buna calitate.

Cursurile noastre de calificare sunt acreditate de catre ANC, Ministerul Muncii si al Invatamantului si sunt recunoscute atat in tara, cat si pe teritotiul Uniunii Europene. Cursurile se desfasoara dupa o programa autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC), si sunt structurate intr-o parte teoretica si una practica.
964 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul 23 14:45