A.C. Inverter Conter-Sara + Kit instalare 9000btu

1.465 RON

A.C. Inverter Conter-Sara + Kit instalare 9000btu

1.465 RON
Caracteristici
Aer conditionat 9.000 BTU Alta marca Nou
Descriere
Aparatele de aer conditionat tip inverter monosplit Conter Sara au filtru catalizator rece, cu dubla directie flux aer si sunt destinate locuintelor, salilor comerciale etc.
Sunt produse moderne, de ultima generatie, ce inglobeaza tehnologie avansata, totul pentru a va oferi un maximum de confort la costuri ale energiei electrice reduse. Caracteristicile acestor aparate demostreaza fiabilitatea lor si siguranta in exploatare.


Fiecare aparat este constituit din 3 parti componente si anume:
- unitatea exterioara, care cuprinde un compresor de origine japoneza si un ventilator de curent continuu in 5 trepte.
- unitatea interioara, cu indicatii ale functionalitatii pe un ecran electroluminiscent cu LED-uri, avand un ventilator de curent continuu cu 12 trepte, pentru un plus de confort, unitate dotata cu functia de sesizare a pierderilor de gaz frigorific si memorare a ultimei pozitii a jaluzelei orizontale.
- telecomanda cu ecran LCD, pe care sunt indicate toate functiile aparatului.
Consumul redus, de doar 1W in modul stand-by, aduce o economie de 80% la curentul electric, in comparatie cu alte produse similare, iar tehnologia inverter, 60% economie de curent, in comparatie cu aparatele clasice. Aparatele de aer conditionat inverter TVG Conter Sara in comparatie cu unitatile On/Off beneficiaza de kitul ambianta la temperaturi scazute. Acest lucru este absolut necesar pentru salile de calculatoare sau aparatura electrica, ce au nevoie de o foarte buna ventilatie si racire chiar si iarna. Cu kitul de ambianta pentru temperaturi scazute, viteza ventilatorului extern poate fi ajustata automat, in functie de temperatura condensatorului si aparatul va functiona in parametri si la temperaturi exterioare de -15°C.
Vezi mai multe detalii si cumpara
9 vizualizari Iasi, Iasi, 21 Apr 17:26