1Dream - Beauty Studio

1Dream - Beauty Studio

Caracteristici
Coafura Frizerie
Descriere
1Dream Beauty Salon este dedicat in crearea de look-uri fabuloase si unice. Menit sa va ofere satisfactia si incantarea unei schimbari mult asteptate. Garantam clientilor nostri consultanta de specialitate, atentie sporita la detalii si competente artistice de inalta clasa.
Te vom convinge cu servicii ireprosabile pe care le vom adapta cu mare atentie dorintelor tale. Astfel vei fi pe deplin multumita de experienta avuta in salon.
Detalii suplimentare
Conceput pentru a te ghida si a te inspira in materie de servicii de infrumusetare. 1Dream Beauty Salon vine in intampinarea ta cu o echipa de stilisti deosebit de talentati. Experti in vopsit balayage, decolorat par, suvite blonde si nu numai. Sub indrumarea Ralucai Racovita, make-up artist si stilist, pasiunea si dedicarea se reflecta atat in calitatea lucrarilor oferite cat si in cea a produselor utilizate. Viziteaza-ne in una din locatiile noastre. Vei fi cucerita instant de designul cochet, exclusivit al acestora precum si de grija si atentia ce-ti vor fi acordate.
890 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul 23 14:25