14thLane - Restaurant

14thLane - Restaurant

Caracteristici
Restaurante Specific: international Catering: da
Descriere
Restaurant Dinner & Live Music. Restaurantul 14thLane este gata oricand sa isi rasfete vizitatorii cu cele mai alese mancaruri traditionale si o muzica de neuitat. Un restaurant cu adevarat bun in Bucuresti si o sala de evenimente unica.
Esti gata sa intalnesti cel mai mare food court din Bucuresti? 14th Lane este locul in care poti savura specialitati din toate colturile lumii ce te vor face sa te indragostesti de preparate ca-n povesti!
Detalii suplimentare
Aici gasesti 5 prieteni de nadejde care iti vor da energie pentru toata ziua! Ai ghicit – cei 5 prieteni sunt cele 5 bucatarii internationale ce te vor surprinde cu preparate inedite: de la mult iubita pizza napoletana la mancarea asiatica spicy, perfecta pentru cei indrazneti.
Dar la 14th Lane, nu doar mancarea este cea care iti va da energie! Intregul spatiu, cu un design unic, industrial si minimalist, iti va da o stare de bine, fiind un loc luminos si aerisit, perfect pentru o intalnire cu prietenii sau o masa gustoasa alaturi de colegii de birou.
Acest food court se transforma intr-un restaurant plin de viata, odata cu lasarea serii, devenind un cameleon elegant, unde delicatese A la Carte, gatite de bucatari pasionati, sunt servite pe acorduri de muzica magica.
Restaurantul nostru este ideal pentru o varietate de ocazii datorita zonei cu accesabilitate facila si a decorului minimalist si modern, avand chiar posibilitatea delimitarii spatiului in functie de numarul de participanti. Este un loc adecvat pentru vernisaje, expozitii, petreceri sau evenimente corporate.
Un loc cu doua identitati diferite, inedite, incredibil de bine gandite, care te fac sa te intorci pentru atmosfera vie si vibranta, acompaniata de specialitati culinare gatite la rang de arta!
62 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 16 Oct, 15:00