1 Million apa de toaleta cu vaporizator 100 ml

381 RON
1 / 1 ...

1 Million apa de toaleta cu vaporizator 100 ml

381 RON
Caracteristici
Parfumuri barbati Paco Rabanne
Descriere
1 MILLION este un parfum format dintr-un tandem aromatic de note proaspete si senzuale si un fundal intens de note lemnoase, foarte masculin. Acest parfum a fost creat de Christophe Raynaud, Olivier Pescheux si Michel Girard in 2008, un parfum fresh si senzual conceput pentru omul modern si carismatic.
Notele de varf ale parfumului, grapefruit, menta, mandarina rosie se combina cu note de scortisoara si trandafiri, lasand atingerea finala ambrei si patchouli-ului indian. Pentru barbatii care stiu sa aleaga corect in fiecare moment al vietii lor.

Compozitie:

Note de varf: grapefruit, menta si mandarina rosie.
Note de mijloc: trandafir, scortisoara si note picante.
Note de baza: piele, note lemnoase, ambra si patchouli indieni.

Indrumari privind durabilitatea parfumurilor:

Eau de Parfum (EDP) contine intre 10-20% ulei de parfum si este o alegere populara atat pentru brandurile de parfum, cat si pentru clienti. Eau de parfum va dura in general in jur de 8 ore.

Eau de Toilette (EDT) este urmatorul, continand aproximativ 5-15% ulei de parfum. Parfumurile Eau de Toilette au adesea o explozie rapida de mirosuri frumoase inainte de estompare; ceea ce inseamna ca pot face o prima impresie excelenta. In general, aceste parfumuri vor dura undeva intre 4 si 7 ore.

Eau de Cologne este o alegere mult mai usoara decat cele doua precedente. Eau de Cologne are doar aproximativ 2-4% din uleiul de parfum si este adesea folosit ca o stropire de corp pentru a reimprospata la intervale regulate. In general, aceste parfumuri vor dura undeva intre 2-3 ore.

Eau Fraiche - in acest tip de parfum exista doar 1-2% din uleiul de parfum si este incredibil de usor. Acest lucru este perfect pentru cei care nu doresc un miros puternic! Eau Fraiche va dura doar cateva ore in cel mai bun caz, dar sunt minunate pentru a crea un parfum subtil si delicat.
Vezi mai multe detalii si cumpara
220 vizualizari Bucuresti 01 Apr 14:55