Ansambluri rezidentiale Tineretului - Timpuri Noi

3 camere 4 camere Penthouse
Zona: Tineretului-Timpuri Noi 
1 ansamblu
Delta City
București, Tineretului-Timpuri Noi
2021
3 cam., 4 cam., penthouse
de la 124.618 €

Descopera oferta de apartamente noi aflate in complexe rezidentiale din zona Tineretului - Timpuri Noi ce iti ofera tot confortul necesar pentru tine si familia ta!

Daca esti in cautare de ansambluri rezidentiale Tineretului sau Timpuri Noi, aici vei gasi o oferta variata de apartamente noi de vanzare oferite de dezvoltatori imobiliari de top. Pentru fiecare complex rezidential poti vedea informatii utile precum:

  • localizarea exacta pe harta a acestuia
  • descrierea, data finalizarii complexului rezidential din zona Tineretului sau Timpuri Noi si preturile oferite de dezvoltatorul imobilar
  • facilitatile din incinta ansamblului rezidential: locuri de joaca, spatii verzi, paza, sala fitness, piscina, etc.
  • utilitatile existente: canalizare, electricitate, gaze, apa
  • accesul / distanta pana la mijloacele de transport in comun si punctele de interes din proximitate (restaurante, scoli, gradinite, supermarket, spital, etc.)

Gaseste usor ultimele oferte de apartamente noi in zona Tineretului - Timpuri Noi, compara proiectele imobiliare existente, obtine cel mai bun pret!

Pentru a gasi mai usor anunturile cu apartamente noi din zona Tineretului - Timpuri Noi care te intereseaza, poti filtra rezultatele in functie de numarul de camere ale apartamentului dorit si anul de finalizare al proiectului.

Solicita o oferta de pret pentru un apartament nou, modern si confortabil aflat intr-un ansamblu rezidential in zona preferata de tine!