Ansambluri rezidentiale Berceni, Ilfov

Case-vile
Zona: Berceni 
3 ansambluri
Vertical Residence
Ilfov, Berceni
2021
case-vile
75.000 € - 85.900 €
Concept Residence Park Berceni
Ilfov, Berceni
2022
case-vile
105.000 € - 130.000 €
Quantum Garden Village Residence Berceni
Ilfov, Berceni
2021
case-vile
de la 139.900 €

Descopera oferta de case si vile din comuna Berceni aflate in complexe rezidentiale ce iti ofera tot confortul necesar pentru tine si familia ta!

Daca esti in cautare de ansambluri rezidentiale in Berceni Ilfov, aici vei gasi o oferta variata de case noi de vanzare oferite de dezvoltatori imobiliari de top. Pentru fiecare complex rezidential poti vedea informatii utile precum:

  • localizarea exacta pe harta a acestuia
  • descrierea, data finalizarii complexului rezidential din comuna Berceni si preturile oferite de dezvoltatorul imobilar
  • facilitatile din incinta ansamblului rezidential: locuri de joaca, spatii verzi, paza, sala fitness, piscina, etc.
  • utilitatile existente: canalizare, electricitate, gaze, apa
  • accesul / distanta pana la mijloacele de transport in comun si punctele de interes din proximitate (restaurante, scoli, gradinite, supermarket, spital, etc.)

Gaseste usor ultimele oferte de case noi de vanzare in Berceni Ilfov, compara proiectele imobiliare existente, obtine cel mai bun pret!

Pentru a gasi mai usor anunturile cu case de vanzare care te intereseaza, poti filtra rezultatele in functie de anul de finalizare al proiectului imobiliar. Compara ofertele existente, solicita oferte, obtine cel mai bun pret!