Ansambluri rezidenţiale|Win Herastrau

Win Herastrau

București, Sector 1
An finalizare
2021, 2022

Descriere

Include 6 clădiri (2S+DS+P+5E) cu apartamente cu câte 2-5 camere și oferă, prin toate componentele sale, confort, siguranță, funcționalitate și frumusețe.

vezi mai mult

Proprietati

Soseaua Nordului, sector 1
 

WIN Herastrau, la cateva minute de parcul Herastrau, imobil constr. 2022, 2S+DS+P+5E, ap. 2 cam. dec., su 52 mp, et. 1/5, cu balcon, complet finisat;

  • 52 mp
  • An 2022
  • Decomandat
  • 18 min.
Sector 1, 13 mar, 08:05

Dotari

Facilitati

loc de joaca
acces securizat
lift
spatii verzi
iluminat exterior
sala fitness
supermarket

Utilitati

canalizare
electricitate
gaze
apa

Dezvoltator

PSC Contractor & Developer

 Dezvoltator autohton cu experiență în construcția de imobile rezidențiale și de birouri. 

PSC Group este fondat în 1997, format din profesioniști ce acoperă o sferă amplă de discipline, incluzând construcții, dezvoltări imobiliare și hoteliere, proiectare arhitectură – rezistență – instalații, project management, finanțare și consultanță juridică pentru construcții.

Spectrul abilităților noastre ne permite să abordăm în mod optim detaliile legate de dezvoltarea proiectelor imobiliare cu grad ridicat de complexitate. Împreună, asigurăm excelență, oferind clienților confort, sustenabilitate, siguranță și un design „nedemodabil”. Provocarea și satisfacția noastră constau în a urmări concomitent aceste priorități, exprimând luxul prin armonie vizuală cât și în exploatare.

PSC Group reprezintă continuitate, având în componența sa doua generații de dezvoltatori, unite prin viziunea de a construi edificii rafinate și de a eleva calitatea vieții în comunitatea în care ne integrăm sau pe care o formăm. Ne dorim ca spațiul modelat de noi sa devină „acasă”, nu doar „o casă”.

Pentru aspectele complementare, am cultivat parteneriate cu multe companii locale și internaționale care împărtășesc obiectivele și etica noastră profesională. Talentul, pregătirea, perseverența și pasiunea au un rol esențial în activitatea noastră.

Colegialitatea și respectul din cadrul echipei PSC Group se extind firesc la relația cu clienții noștri. Ascultăm cu deosebită atenție sugestiile lor și evoluăm în funcție de acestea.

Principiile care stau la temelia companiei noastre, alături de expertiza acumulată în peste trei decenii, ne permit să realizăm cu succes o gamă largă de proiecte. Vă invităm sa consultați câteva dintre acestea, prezente în portofoliul nostru, accesând site-ul www.psc-exclusive.ro.

Tip locuinte si preturi

2 cam. Pret minim 161.713 € Pret maxim 179.170 €
3 cam. Pret minim 214.839 € Pret maxim 217.782 €
Sos. Nordului nr. 96Z, sector 1
0741.242.XXX(vezi telefon)

In proximitate

scoala
gradinita
supermarket
restaurant