Victoria Rezidențial Oradea

Bihor, Oradea

Victoria Rezidențial Oradea

Bihor, Oradea

2023

2 cam. 3 cam. 4 cam.

de la 79.500 €
pana la 99.000 €
79.500 € - 99.000 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Ansamblul rezidenţial Victoria situat in cartierul Nufarul este locul care îţi conferă întotdeauna o stare de bine, punându-ţi la dispoziţie toate facilităţile de care are nevoie o familie: spaţii verzi, acces uşor şi facil către toate zonele oraşului, mijloace de transport în comun, grădiniţa, parc, hypermarketuri şi restaurante în imediata apropiere.

Ansamblul este alcătuit din 6 clădiri de locuințe colective, cu regim de înălțime P+7E+8R+9R, cu spații comerciale și parcări acoperite la nivelul parterului. Nivelul curent adăpostește apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, fiecare apartament beneficiază de un balcon , logie sau în cazul nivelelor superioare (7, 8, 9) de terasă. În prima fază se vor construi 3 corpuri de clădiri. În total cele 3 corpuri înglobează 216 apartamente, din care: 21 cu 1 cameră, 129 cu 2 camere și 66 cu 3 camere.

În etapa a doua se vor construi 3 corpuri de clădire înșiruite. În total cele 3 corpuri vor conține 219 apartamente, din care: 23 cu 1 cameră, 120 cu 2 camere și 76 cu 3 camere.

Detalii tehnice

Accesul în clădire se realizează prin casa scării, atât direct din exterior cât și din parcarea acoperită de la nivelul parterului. Fiecare scară este dotată cu două ascensoare.

Pentru fiecare apartament s-a asigurat câte un loc de parcare, descoperit sau acoperit, în cadrul parcării de la parter. Prețul parcării nu este inclus în prețul de vânzare al apartamentului.

Dotari

Fiecare apartament este dotat cu instalație de climatizare, de tip splituri, montate pe fațadă. Încălzirea este asigurată de la rețeaua de termoficare a orașului.

Structura generala

Structura de rezistență este realizată din beton armat monolit (C30/37), stâlpi cu dimensiuni de la 45×45 cm până la 60×160 cm, grinzi de 45×60 cm, planșeele sunt tip dală, placă (25 cm) cu grinzi perimetrale (30×60 cm/45×60cm), înălțimea utilă de etaj este de 2.65m, iar fundația este un radier general din beton armat.

Fatade / pereti si tamplarie exterioara

Închiderile exterioare sunt realizate din zidărie de blocuri ceramice cu goluri verticale tip Porotherm de 25 cm grosime, cu tencuială mecanizată de var-ciment (tip Baumit) la interior și izolată la exterior cu termosistem, realizat din polistiren expandat de 10 cm, fixat în dibluri, masă de șpaclu pentru suport, plasă fibră de sticlă, adeziv și tencuială decorativă.

Pereti interiori

Pereții interiori din zidărie, blocuri ceramice cu goluri verticale tip Durotherm în grosime de 20 cm pentru delimitare apartamente, respectiv de 11.5 cm pentru compartimentare interioară; tencuială mecanizată de var-ciment (tip Baumit), glet, vopsea lavabilă albă.

Pardoseli

Pardoselile din interiorul apartamentelor sunt de două tipuri: placate cu gresie în băi, bucătării și terase/balcoane, și parchet laminat în restul spațiilor.

Instalatii sanitare si canalizare

Distribuția pe orizontală se face prin țeavă de tip PE-X, pozată în pardoseală. Alimentarea cu apă rece va fi făcută din rețeaua publică. Apele pluviale sunt preluate și captate de un sistem pluvial în interiorul proprietății, iar evacuarea lor, cât și a apelor uzate și menajere, se face în rețeaua publică de canalizare a orașului. Contorizarea consumului de apă: individual.

Ascensoare

Fiecare casă de scară este prevazută cu 2 ascensoare.

Usi

Usă intrare apartament metalică. Uși interioare celulare 

Instalatii termice si climatizare

Sistemul de încălzire este cu punct termic propriu și contorizare individuală pe apartament.

Instalatii electrice

Instalația de joasă tensiune este realizată din conductori de cupru. Tablou electric echipat, ventilator electric băi, unitate interioară interfon, aparataj electric (prize/întrerupătoare). Iluminarea spațiilor comune și exterioare cu corpuri de iluminat tip LED (energie verde – consum redus) Contoare individuale de apartament. Branșament monofazat. Construcția va fi racordată la sistemul public de electricitate.

Având o abordare modernă şi inedită la nivel de detalii şi arhitectură, ansamblul Victoria Rezidenţial se încadrează perfect în peisajul urban.

Facilitati
loc de joaca acces securizat lift spatii verzi parcare vizitatori
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Tip locuinte si preturi
2 cam. min. 79.500 € max. 99.000 €
3 cam. min. 103.000 € max. 200.000 €
4 cam. min. 139.000 €
Dezvoltator

Construcții Bihor S.A. oferă o gamă largă de servicii din sfera construcțiilor civile și industriale.

Societatea dispune de logistică performantă pentru desfășurarea în bune condiții și în parametri optimi a serviciilor necesare în activitatea de construcții.

Construcții Bihor S.A. satisface cele mai exigente gusturi. Experiențele excepționale pe care le oferim se datorează, calității superioare a materialelor și facilităților de care dispune fiecare apartament.

Vezi email victoriarezidential.ro
Adresa
Bihor, Str. Ciheiului, nr. 35
In proximitate
scoala
gradinita
Distribuie ansamblul