Venus Residence 4

București, Sector 4

Venus Residence 4

București, Sector 4

2023

1 cam. 2 cam. 3 cam. 4 cam.

de la 92.000 €
pana la 124.500 €
92.000 € - 124.500 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence si anume Venus Residence, ajuns la proiectul cu numarul 4!

Proiectul rezidential denumit Venus Residence 4 se va desfasura pe un teren in suprafata de 11.800 mp, cu deschidere directa in strada Drumul Binelui in imediata vecinatate a proiectelor Viva Residence, Joy si Galaxy Residence.

Noul ansamblul rezidential va fi format din 5 imobile de locuinte colective mixte, compuse din untitati locative diverse, spatii de birouri si spatii comerciale ample la parterul blocurilor care dispun de deschidere stradala. Vor exista si apartamente cu gradina proprie, parcari pentru rezidenti in varianta supraterana si subterana la parterul blocului, boxe pentru depozitare amplasate atat la demisol cat si pe etajele intermediare.

Regimul de inaltime autorizat al imobilelor ce compun proiectul Venus Residence 4 este de demisol + parter +7 etaje cu terase necirculabile la ultimul etaj. Demisolul este destinat parcarilor auto-moto, depozitarii si anexelor, acesta fiind deservit si de lift.

Etajele revin locuintelor mixte, apartamentelor generoase insotite de balcoane tip terasa, ale caror suprafete pot varia intre 5.6 mp si 24 mp spatiu liber.

Pentrul blocurile 1 si 2, parterul este destinat spatiilor comerciale ce pot fi folosite inclusiv ca spatii de birouri.

Modul in care sunt dispuse imobilele in teren, creaza un spatiu interior de mari dimensiuni care va avea ca destinatie parcarea autoturismelor la exterior, a motocicletelor, totodata sunt create alei de acces si bineinteles spatii verzi amenajate.

Avand fatade ventilate cat si conventionale, imobilele dispun de un sistem mixt si performant de izolatie exterioara ce indeplineste noile standarde in domeniu, pentru acest sistem fiind folosite materiale precum: vata bazaltica, polistirenul, foliile speciale si alucobondul.

In total proiectul va genera un numar de 390 de apartamente diverse, foarte bine structurate si comparimentate inteligent, insotite de balcoane ample si finisaje de calitate superioara, ce pot fi alese de catre clientul final de la departamentul specializat de design interior, pus la dispozitie de catre dezvoltatorul proiectului.

Avantaje

Iesire catre Soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;

Statii STB in fata ansamblului;

Preturi foarte decente, locuinte accesibile;

Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;

Statii de Metrou la cateva minute distanta;

Proiect aerisit, drumuri foarte largi;

Parc public in apropiere;

Scoli si gradinite publice in zona;

Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura.

Specificatii tehnice si caracteristici

Compania Avalon Romania Buildig Industry va asigura materialele necesare finisarii interioare a apartamentelor cat si a partilor comune, cum sunt intrarile si casa scarii.

Romstal Instalatii se va ocupa de partea instalatiilor interne si de obiectele sanitare din imobile, dar si de grupurile de pompare externe, bazine si hidranti.

Schindler va furniza lifturile de ultima generatie.

Tamplaria PVC cu geam tripan Low-E, Float, 4 anotimpuri insotita de glafuri exterioare gri antracit este furnizata de compania Rehau.

Immergas va furniza centralele termice in condensare pentru apartamente.

Imobilele vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat, iar pentru peretii exteriori si interiori se folosesc caramizi tip Porotherm (poate fi si Ytong).

Locuintele ce compun proiectul Venus Residence 4 se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente de la cele mai bune firme de profil.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si game de finisaje premium-luxury. Fiecare nou proprietar isi poate amenaja locuinta dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente.

Facilitati
loc de joaca acces securizat lift spatii verzi iluminat exterior parcare vizitatori
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Statii metrou
Apărătorii Patriei 18 min
Dimitrie Leonida 25 min
Statii STB
125 , 141 , 220 , 232 , 312 Sere 4 min
Bd. Metalurgiei 29 7 min
Tip locuinte si preturi
1 cam. min. 55.000 € max. 72.500 €
2 cam. min. 81.500 € max. 85.000 €
3 cam. min. 92.000 € max. 124.500 €
4 cam. min. 136.000 €
Dezvoltator

Sud Rezidential- promotor imobiliar

In anul 2011, acum mai bine de 11 ani, implementam pentru prima oara in zona de Sud a Bucurestiului, ceea ce avea sa devina Conceptul Sud, sau mai bine zis, povestea SudRezidential.ro!

Povestea noastra este de fapt o chintesenta a valorilor si credintelor pe care le manifestam si impartasim, in fiecare zi si in toate activitatile noastre: profesionalism, amabilitate, corectitudine, sinceritate, dorinta de a excela in tot ceea ce concepem si realizam, si nu in ultimul rand, foarte multa munca, perseverenta si o pasiune nascuta din dorinta obsesiva de a crea cel mai bun loc pe care sa-l numim “Acasa”.

Dar, inainte de toate este o poveste bazata pe spiritul de echipa, povestea catorva oameni care impreuna au reusit sa transforme conceptul de agentie imobiliara, in cel de promotor imobiliar, oferind astfel servicii de calitate atat a cumparatorului, care a trait alaturi de noi emotia achizitiei primei case, cat si a dezvoltatorului, care avea nevoie de un partener de business serios si dedicat.

Este povestea unei echipe de 10 oameni, transformata ulterior intr-o echipa de sute de oameni de nota 10! 

Povestea noastra este in acelasi timp, povestea miilor de romani care si-au implinit un vis, poate cel mai indraznet vis al lor, acela de a avea propria lor casa, un loc pe care sa il numeasca “ACASA”, un spatiu care sa le ofere confort, siguranta si stabilitate, in care sa isi dezvolte si sa isi contureze viitorul si familia.

Vezi email www.sudrezidential.ro
Adresa
București, Drumul Binelui nr-7-9, zona Metalurgiei
Distribuie ansamblul