Real Residence Resort

Prahova, Ploiesti

Real Residence Resort

Prahova, Ploiesti

2022

2 cam. 3 cam. 4 cam.

de la 54.500 €
pana la 57.500 €
54.500 € - 57.500 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Situat la doar 800 de metri de centrul orasului Ploiesti, cu o arhitectura ce atrage orice privire, Real Residence Resort a fost conceput sa iti ofere o noua experienta in fiecare zi.

Cele 5 blocuri ce compun Ansamblul rezidential sunt ideale pentru toate tipurile de familii oferind siguranta intr-un nou stil de viata!

Amplasare

Ansamblul locativ „Real Residence Resort” se găsește localizat pe strada Văleni, la numărul 144 în municipiul Ploiești. În vecinătatea imediată a blocurilor locative se află Liceul Tehnologic de Transporturi, sunt 650 de metri până la Grădinița „Sfântul Spiridon” și 1,5 km până la Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Apostol Andrei”, iar la 900 de metri se află Teatrul pentru copii „Ancuța”. În proximitatea complexului locativ sunt bănci, magazine, farmacii, centre și cabinete medicale, este Policlinica Cina, sunt de parcurs 750 de metri până la Spitalul Boldescu și nu departe se află Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

În proximitatea locuințelor circulă transport public cu rute de autobuz și de la complexul de locuințe „Real Residence Resort” sunt de parcurs circa 1500 – 1600 de metri până la Piața Eroilor și la doar 600 de metri se află Gara Feroviară, iar până la Aeroportul International din Otopeni „Henri Coandă” se parcurg aproximativ 45 km.

Detalii tehnice

În incinta complexului locativ „Real Residence Resort” sunt concepute 5 blocuri de locuințe, toate cu aspecte egal de atractive și cu egale regimuri de înălțime, fiecare cu câte un subsol plus parter și plus 8 etaje locative. Imobilele sunt rezistente seismic și se bazează pe fundații de tip radier general, clădirile sunt realizate cu o structură constructivă formată din cadre și planșee din beton armat cu închideri din zidărie, iar tâmplăria exterioară instalată la blocurile locative este din profil PVC și are geam termopan tripan. Toate fațadele imobilelor sunt fiabil izolate termic cu materiale calitative și sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior plus au placate elemente moderne decorative. În case sunt proiectate holuri luminoase și aerisite ce sunt perfect finisate și au instalat sistem de iluminat pe senzorii și la casa scării sunt instalate ascensoare moderne de marca Schindler, ce funcționează rapid și silențios.

Facilitati

Complexul rezidențial este prevăzut cu spații comerciale și în incintă funcționează un salon SPA cu saună și Beauty Salon, este un centru sportiv cu sală de fitness, sunt restaurante, baruri și terase și este amenajată o piscină exterioară și una interioară, de asemenea în incintă funcționează un magazin universal și în curte este organizat un spațiu de joacă pentru copii, este o grădiniță și sunt 3500 mp de spații verzi plantați, ce sunt irigați automatizat. În curte sunt organizate alei pietonale și este montat sistem de iluminat modern, întreg complexul locativ este păzit 24 din 24 cu pază umană și este sub supraveghere video. La dispoziția locatarilor sunt oferite peste 350 de locuri de parcare subterane și supraterane.

Detalii de finisare

În ansamblul de locuințe „Real Residence Resort” sunt 200 de apartamente realizate într-un stil de design modern, ce corespund tuturor standardelor internaționale de confort și siguranță. Suprafața locuințelor variază între 49 mp și 127 mp și acestea sunt perfect proiectate și au 2, 3 și 4 camere. Unitățile locative dispun de ferestre mari și sunt foarte luminoase plus au balcoane deschise. În interior locuințele sunt finisate, au placări ceramice calitative placate și pardoseli cu parchet de 10 cm grosime. Ușile interioare instalate în apartamente sunt din lemn de tei și la intrare sunt instalate uși de acces din metal. Câte o centrală termică proprie este dotată și instalațiile termice sunt conduse prin pardoseli, ce uniform asigură locuințele cu încălzire. În fiecare apartament sunt pregătiri pentru instalarea aparatelor sistemului de aer condiționat și sunt instalate întrerupătoarele și prizele. Toate utilitățile generale (internet, TV, apă, canal, gaz și curent) sunt racordate și individual contorizate.

Facilitati
loc de joaca acces securizat lift restaurant spatii verzi iluminat exterior sala fitness parcare vizitatori paza gradinita supermarket piscina
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Statii STB
Panificație 1 min
Poieniței 1 min
Gara de Nord 4 min
Spital Boldescu 7 min
Radu de la Afumați 8 min
Tip locuinte si preturi
2 cam. min. 54.500 € max. 57.500 €
3 cam. min. 71.500 € max. 75.500 €
4 cam. min. 118.000 € max. 120.000 €
Dezvoltator

Helapharm Warehouse Distribution

Societate cu o vastă experienţă în dezvoltarea ansamblurilor rezidenţiale.

Vezi email www.realresort.ro
Adresa
Prahova, Str. Valeni Nr. 144
In proximitate
scoala
gradinita
spital
supermarket
Distribuie ansamblul